2777
2789
عنوان

می خوام لاغر کنم ، راهنمایی

138 بازدید | 7 پست

من پسر هستم 

قدم ۱۷۵ و وزنم ۸۱ 

می خوام وزنم رو پونزده کیلو کم کنم 

هر روز هم تقریبا چند دقیقه می دوم و تو هر وعده فقط دو کف دست نون می خورم و پوروتئین هم سعی می کنم بخورم 

شما چه راهکاری پیشنهاد دارین واسه لاغری یا رژیم و ... 

و به نظرتون چی کار کنم که اینهمه لاغر می کنم عضله هام نسوزه ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما باید دنبال علت چاقی خودتون باشید مثلا کم کاری تیروئید دارید یا خیر

چاق نیستم که علت خاصی داشته باشه 

یخورده اضافه وزنه ، و البته من چن می خوام شکمم کامل کامل صاف و تخت بشه می خوام این مقدار اب کنم

قد و وزن من 163 و 60 هست 

من خودم کمی اضافه وزن داشتم

یه نوع رژیم غذایی عمومی به نام فستینگ رو رعایت کردم که هفته ای نیم کیلو کم میکنه و همین هم شد 😊

البته بدن با بدن فرق داره و یکی ممکنه کمتر یا بیشتر وزن کم کنه اما بالاخره کم میکنه 

من خودم به شخصه جواب گرفتم 

اما شما حتما با دکتر تغذيه مشورت کن چون میخواید عضله هاتون نسوزه میگم 

این رژیم وزن رو کم میکنه اما باید همراه با تحرک و ورزش باشه وگرنه کم وزن میشید اما شل و ول 😂❤️

قد و وزن من 163 و 60 هست  من خودم کمی اضافه وزن داشتم یه نوع رژیم غذایی عمومی به نام فستینگ ر ...

یه رژیم هست که حدود شش صبح می تونید یک وعده صبحانه بخورید البته فقط دو کف دست نان می تونید داخلش باشه تا حدود شش غروب یک وعده دیگه غذایی هم می خورید که باز یا دو کف دست نان و یا نصف بشقاب برنج می تونید بخورید 

البته نان باید جو باشه و برنج هم کته 

و شرط دیگش اینه که بین این دو وعده چیزی نخورید و طی این دو وعده به اندازه هر کیلو از وزن یک گرم پروتئین مصرف بشه مثلا صبحانه خوراک لوبیا که حدود ۳۰ گرم پروتیین داره و شام فیله مرغ که حدود ۶۰ گرم داره بخورید کافیه یا اگر که نمی خورید می تونید اون مقدار رو با پودر پروتیین جبران کنید 

و دو ساعت بعد غروب ورزش هوازی کنید