2777
2789
عنوان

آی یودی

246 بازدید | 15 پست

سلام خانوما میخام آیودی بزارم این ماه چطوریه الان روز دوم هستم زنگ زدم ماما گفت اگه شنبه خونریزیت کمتر بود بیا وگرنه دوشنبه فک کنم نوع مسیشو میزاره 750خوبه من کم خونی هم دارم ولی مجبورم بزارم واقعا مجبوریه فوقش قرص آهن میخورم کسی اطلاع داره چطوری چقد استراحت میخاد اصلا فردا برم نرم میشه باهاش ورزش کرد نمیشه چطوریه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوع هورمونی بگذارید، خونریزی هم کم میشه...برای کم خونی گزینه بهتریه

اخه گرونه اونا هورمونی میگن آکنه میاره و اینا نمیخام باز چاق شم یا هرجوش بیارم و اینا حالا برم دکتررو میگم ولی در کل این از همه جا ارزون تره گفت ده ساله آیودی میزارم اینارو خیلی وقته دارم وگرنه الان بالای یک تومان و اینا دیگه گفتم برم همینجا 

اخه گرونه اونا هورمونی میگن آکنه میاره و اینا نمیخام باز چاق شم یا هرجوش بیارم و اینا حالا برم دکترر ...

من حدود ٥ سال هست نوع هورمونی میرانا استفاده می کنم. عوارضی نداشت خوشبختانه. فقط تا چند ماه اول لکه بینی که بعد برطرف شد. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

من  آمریکایی گذاشتم نابودم کرد

هر ۲۴ ردز یه بار پریود میشدم ۱۰ روز پریود بودم اون ام ۳ و ۴ روزه اول خونریزی شدید داشتم

اگه کم خونی داری بدتر میشی

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
من  آمریکایی گذاشتم نابودم کرد هر ۲۴ ردز یه بار پریود میشدم ۱۰ روز پریود بودم اون ام ۳ و ۴ روز ...

بعد چیکار کردی برداشتی میگن تا چند ماه اینطوری بعد خوب میشی آره 

بعد چیکار کردی برداشتی میگن تا چند ماه اینطوری بعد خوب میشی آره 

شیر میدادم دخترم و از شیر  گرفتم ۶ ماه صبر کردم باز خوب نشدم  خیلی اذیت میشدم ، شهریور ماه  برداشتم  

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن