2777
2789
عنوان

خیانت زن داییم با شوهر دختر داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 3410 بازدید | 113 پست
یعنی از دعا خوابشون برد؟مگه غش کرده بودن که نفهمن پسر دختر خالت چرا رفت پیش باباش؟ بیچاره دختر خال ...

تو نوشابه ظاهرا قرص ریخته بود و فقط دختر خالم و داییم خوردن

بچه رو به دختر خالم ندادن

دختر خالم و زنداییم تقریبا همسن بودن و الان 38

داییمه 45 شوهر سابق دختر دایییم 44

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱
آخر زندایی با شوهر دختر دایی بود یا شوهر دختر خاله

زن داییم با شوهر دختر خالم ازدواج کرد دو تاهم پسر داره الان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کردم خیانت مادر زن و داماد خواستم بگم خیلی فراوون شد حواستون باشه دخترا  دیدم نه  ول ...

داماد چقدر احمقه با مادر عروس !!!!!

با اینهمه اختلاف سنی حالش بد نمیشه؟!

حداقل خیانت می‌کنه با یکی بهتر باشه لعنتی

تو نوشابه ظاهرا قرص ریخته بود و فقط دختر خالم و داییم خوردن بچه رو به دختر خالم ندادن دختر خالم و ...

الان رفت و امد دارین؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
یعنی از دعا خوابشون برد؟مگه غش کرده بودن که نفهمن پسر دختر خالت چرا رفت پیش باباش؟ بیچاره دختر خال ...

خواب آور داده بهشون

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

داماد چقدر احمقه با مادر عروس !!!!! با اینهمه اختلاف سنی حالش بد نمیشه؟! حداقل خیانت می‌کنه با یکی ...

نه با زندایی زنش

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

فکر کردم خیانت مادر زن و داماد خواستم بگم خیلی فراوون شد حواستون باشه دخترا  دیدم نه  ول ...

رفاقت و دوستی بیجا نتیجش اینه واقعا دختر خالم خیلی در عذاب بوده 

داماد چقدر احمقه با مادر عروس !!!!! با اینهمه اختلاف سنی حالش بد نمیشه؟! حداقل خیانت می‌کنه با یکی ...

دداماد با زندایی عروس بوده و هست

عزیزم الان مگه زنای چهل ساله رو نمیبینی چقدر ب خودشون میرسن از دخترشونم جونترین و جا افتاده ان معمولا زنا تو این ین اوج نیاز جنسیشونه و مردا هم معمولا از زنای جا افتاده خوششون میاد تو این سن سالا 

دقت کنی چقدر جونا عاشق بزرگتر از خودشون میشن .