2777
2789
عنوان

شوهرم فهید طلاهامو گزاشتم خونه مامانم عصبانی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم عاشق طلام شوهرمم همیشه مخالف فروششه  ولی خودم پیشنهاد دادم بفروشیم ماشین بهتر بخریم ای ...

بخدا منم مثل شما.من یه سرویس داشتم خیلی دوسش داشتم شوهرم موقع فروش بغض داشت و همش میگفت بهترشو میخرم برات بخدا ولی من همش میخندیدم میگفتم بابا ول کن ماشین مهم تره.ولی بعدا برام بازم خرید.

یاشاسین آذربایجان💓✌

بخدا منم مثل شما.من یه سرویس داشتم خیلی دوسش داشتم شوهرم موقع فروش بغض داشت و همش میگفت بهترشو میخرم ...

چقدر شبیه منی 

من یک هفته قبل از عروسی فامیل درجه یک همه طلاهامو دادم رفت هرچقدر گفت بمون بعد عروسی بفروش گفتم ن معلوم نیست ماشین ثابت بمونه یا ن فدای سرت ک سرویس نمیندازم برای عروسی 

وزن شروع۸۱🧡۷۸,۸۰۰🧡
چقدر شبیه منی  من یک هفته قبل از عروسی فامیل درجه یک همه طلاهامو دادم رفت هرچقدر گفت بمون بعد ...

ای جانم .خوشبخت باشین.

بابا زندگی لذت بردن از داشته هاست.مثلا من طلا اویزون کنم یا نه چه فرقی داره؟عوضش خونه داشتن و ماشین داشتن و ماشین خوب روندن خوده عشقه.البته باید شوهر هم قدر دان باشه وگرنه حق دارن قایم کنن طلا هاشونوچون سرمایه هست براشون

یاشاسین آذربایجان💓✌