2777
2789

قبلا هی به بهانه مختلف میخواست بفروشه بعد من ندادم بهش کل سرمایه یه زن سرویس طلاشه چشم اونم نداشت میگفت برا منه بده بفروشم ماشینمو مدلش بالا ببرم 

بعد مم ندادم دعوا شد ،دیگه اسمس از طلا نیاورد

طلاهامو از ترسم خونه مامانم قایم کردم بعد پرسید طلاها کجاست منم گفت گزاشتم خونه مامانم

امروز رفت نون بگیره وقتی اومد عصبانی گفت طلاها رو اوردی گفتم نه داد زد بدون اجازه من برداشتی بردی اونجا اگه بدزدنش من عین همه طلاها رو میخوام ازت گفته باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چرا اصلا طلا اهمیتی نداره واسم.هر دفعه هم موقع عوض کردن ماشین فروختم تا ماشین بهتر و ایمنتری سوار بشم و باز دستمون پول اومده بازم خریدبم طلا.

طلا مگه پس انداز و سرمایه گذاری نیست؟؟

یاشاسین آذربایجان💓✌

ببر بده بهش بگو دیگه هم برام طلا نگیر

خودت پول جمع کن یواشکی بخر😑😑 اه مرتیکه بی... 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من چرا اصلا طلا اهمیتی نداره واسم.هر دفعه هم موقع عوض کردن ماشین فروختم تا ماشین بهتر و ایمنتری سوار ...

منم چندماه پیش حدود ۴۰گرمو فروختم ماشیندعوض کردیم طلا رو باز میشه کم کم خرید 

وزن شروع۸۱🧡۷۸,۸۰۰🧡
منم چندماه پیش حدود ۴۰گرمو فروختم ماشیندعوض کردیم طلا رو باز میشه کم کم خرید 

دقیقا.منم عقیدم همینه.

چرا باید دزد و پلیس بازی دربیاریم واسه طلا و با شوهر مثل دزد برخورد کنیم؟ 

اصلا ذات طلا برای پیشرفته.ماشین مدل جدیدتر و ایمنتر و بهتر سوار شدن بهتره یا طلا اویزون کردن و قایم کردنش,؟

یاشاسین آذربایجان💓✌