2777
2789
عنوان

جاریم زایمان کرده برم دیدنش یا ن

2239 بازدید | 62 پست

سلام دوستان جاریم زایمان کرده و بچه ش دختره 

خانواده شوهرم کلا عاشق پسرن و منم یک سال و نیم پیش زایمان کردم و دخترمو خیلی دوست دارم و از جونم برام ارزشمند تره مطمئنم کسایی ک شرایط منو داشتن درک میکنن چی میگم قبل اینکه مشخص شه بچه م دختره جاریم همش میگف دخترت شد اسمشو فلان بزار و خانواده شوهرمم دوس داشتن پسر باشه منم دلم از حرفای جاریم خیلی میشکست ولی بعد زایمانم مادرشوهرم گفت پسر میشد هم خوب بود ولی دخترهم خوبه ان شاالله بعدی پسر باشه منم از اول دلم از جاریم پر بود گفتم اره عروستون ب وقتش زیاد زبون ریخت برای منم و من دخترمو انداره جونم دوس دارم ولی امیدوارم خودشم دخترش بشه چون میخواست منو حرص بده ؛اونام میگفتن اون فک می‌کرد تو دختر دوس داری؛ولی جاریم ب روی خودش نمیوردو بچه مو مثلا دوس داشت و باهاش خوب رفتار میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چون جاریت گفته دختر شده؟

بعد الان جاریت زاییده تو نری زشت نیست؟

بعد الان برا یکی دوساعت به حرمت یه نوزاد پاکی که خدا بخشیده کدورتو فراموش کنی بری تبریک بگی سخته ؟

اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻‍🎓

به نظرم چیز بدی نگفته جاریت گفته اگه دختر شد فلان اسمو بذار  مگه نفرین کرده که اینطوری دلخور شدی؟ دختر رحمته . با روی باز برو ببینش و بگو خدارو شکر بچه هامون باهم همبازی میشن

حال‌ام خودش زایمان کرده و بچه ش دختره ب نظرتون برم دیدنش چون هنوز بیمارستانه یا نرم  بره خونشو ...

من جاریم پسرش نره غول بود رفتم سونو گرافی اومدم پریده بود بهم حسادت حسادت که چرا بچه تو پسر شد من میخواستم پسرم تک باشه 😂😂😂