خانواده شوهرم کلا عاشق پسرن و منم یک سال و نیم پیش زایمان کردم و دخترمو خیلی دوست دارم و از جونم برام ارزشمند تره مطمئنم کسایی ک شرایط منو داشتن درک میکنن چی میگم قبل اینکه مشخص شه بچه م دختره جاریم همش میگف دخترت شد اسمشو فلان بزار و خانواده شوهرمم دوس داشتن پسر باشه منم دلم از حرفای جاریم خیلی میشکست ولی بعد زایمانم مادرشوهرم گفت پسر میشد هم خوب بود ولی دخترهم خوبه ان شاالله بعدی پسر باشه منم از اول دلم از جاریم پر بود گفتم اره عروستون ب وقتش زیاد زبون ریخت برای منم و من دخترمو انداره جونم دوس دارم ولی امیدوارم خودشم دخترش بشه چون میخواست منو حرص بده ؛اونام میگفتن اون فک میکرد تو دختر دوس داری؛ولی جاریم ب روی خودش نمیوردو بچه مو مثلا دوس داشت و باهاش خوب رفتار میکرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم چیز بدی نگفته جاریت گفته اگه دختر شد فلان اسمو بذار مگه نفرین کرده که اینطوری دلخور شدی؟ دختر رحمته . با روی باز برو ببینش و بگو خدارو شکر بچه هامون باهم همبازی میشن