2777
2789
عنوان

پریودی و بارداری

644 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من این ماه پریودی خیلی سبکی داشتم بجای ۷ روز فقط سه روز خونریزی خیلی کم داشتم الان دو روزه که از پریودیم گذشته حالت تهوع شدید دارم سینه هام حساس شدن گاهی تیر میکشن و علائم دیگه نمیدونم میتونه باردار باشم یا نه 

نا امید نباش خدا همین‌جاست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک دوستم خون ریزی داشت تا سه ماه. بعد رفت دکتر گفت پریودیم عجیب غریب شده، فهمید ک حاملست و سه ماهشه،،، البته الان ۵ ماهش شده هنوزم گاهی وقتا خون ریزی داره

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  
من ک دوستم خون ریزی داشت تا سه ماه. بعد رفت دکتر گفت پریودیم عجیب غریب شده، فهمید ک حاملست و سه ماهش ...

الان لکه بینی داره

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم  
واسه اینکه مطمئن بشی باید آزمایش بدی من این ماه پریودی کم دارم شاید فردا برم دکتر بگم آز بنویس

خونریزی هر ماه بسیار شدید انگار شیر آب و باز میکنی ولی این ماه خیلی کم بود ۳ تا نوار بهداشتی بیشتر عوض نکردم اونم زیاد کثیف نشده بود

نا امید نباش خدا همین‌جاست