2777
2789

ماه پیش روزی یه دونه و‌این ماه شبی دوتا لتروزول همراه متفورمین خوردم. امپولم نزدم. یکی دو روز از موعدم گذشته صبح بی بی چک منفی شد ولی پریودم نمیشم.‌علت چیه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی بی چک ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کن برا جوابش

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
جدی؟ لتروزول خورده بودین؟ من هیچوقت سابقه نداشت عقب بندازم

نه دارویی مصرف نکردم ..منم سابقه عقب انداختن نداشتم اتفاقا همیشه دو سه روز پیش از موعدم میشدم ...اما این ماه اینطوری شد...البته تو این ۳ ماه اقدام ماه قبل و این ماه عقب انداختم 

نه دارویی مصرف نکردم ..منم سابقه عقب انداختن نداشتم اتفاقا همیشه دو سه روز پیش از موعدم میشدم ...اما ...

من یکساله منتظرم😔😔😔...شش ماه اول جلو انداختم،،الان منظم شده باز

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

وای گلم من بدتر از تو دو روز از موعدم گزشته بی بی چک هاله ذره بینی میندازه منم گیجممیگم عکس بی بی چک ...

انداختمش دور. هیچ هاله ای ندیدم. نمیدونم منفی کاذب داده. گیج شدم اصلا.. چون سابقه عقب انداختن ندارم

انداختمش دور. هیچ هاله ای ندیدم. نمیدونم منفی کاذب داده. گیج شدم اصلا.. چون سابقه عقب انداختن ندارم

گلم تا بی بی مثبت نشده نرو آزمایش من تجربه دارم 

بی بی منفی باشه آزمایش هم منفی 

ولی بی بی مثبت بشه‌تمومه کاش بری بی بی چت و نگاه کنی شاید هاله داره

طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین