2777
2789

شماگفتیدجوابشوندم ولی دیگ جوابشوداده بودم گفتم پاک کنم ضایعست اگه ازتوگروه هابود ک من توهیچ گروهی عضونیستم وعضومم کنن سریع میام بیرون اگه ازگروهی بودسریع جوابمومیدادنامزدمم سربازع وباهم قهریم بازم نظرتون اینه ک داره امتحانم میکنه؟دیروزیه حسی بهم گف نکنه امتحانت کنه؟بعدش ساعت۱۱شب پیام داداخه مثلایه سربازمیتونه ۱۱شب ازپادگان باگوشی برای امتحان کردن من پیام بده؟نظرتون چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوصله داری؟وقتی نامزد داری دیگه چت با یه پسر دیگه تو تلگرام چی میگه

بیخیال بابا

حتی اگه نامزدت هم امتحان نکنه،اگه بفهمه با یه پسر حرف زدی ناراحت میشه دیگه،پس دوست نداره،پس بیخیال شو چون این کار خیانت محسوب میشه هر چند از نوع کمش

شما دوست داری مگه نامزدت با یه دختر حرف بزنه

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲
حوصله داری؟وقتی نامزد داری دیگه چت با یه پسر دیگه تو تلگرام چی میگه بیخیال بابا حتی اگه نامزدت هم ...

من حرف نزدم گفتم یک باردیگ مزاحم بشی شمارتومیدم نامزدم حسابتوبرسه من نامزددارم