2777
2789
عنوان

لطفاا اگ کسی است بیایین

63 بازدید | 5 پست

نزدیکی ۲۴ ساعت و ۳۶ ساعت بعد از امپول اچ سی جی شانس بارداری رو کم میکنه؟؟؟ شوهرم رعایت نکرد دوباره کی بکنم؟ میگن کیفیت اسپرمو خراب میکنه

برای دوباره مادر شدنم دعا کنین ❤

چرا اینقدر حساب کتاب و استرس؟

اقدامت رو داشته باش توکل به خدا داشته باش

من تا وقتی هی شماردم روزا و شبا رو نگرفت

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
چرا اینقدر حساب کتاب و استرس؟ اقدامت رو داشته باش توکل به خدا داشته باش من تا وقتی هی شماردم رو ...

فقط واسه این استرس دارم ک کیفیتش نیومده باشه پایین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط واسه این استرس دارم ک کیفیتش نیومده باشه پایین

نهههه بخواد بگیره میگیره😬😬😬

من بارداری اولم اینجوری هی حساب کتاب و اینا میکردم روز در میون و ‌....

بعد یه اورولژ گفت اگه نزدیک هم باشه کیفیت شاید فکر کنی اومده پایین ولی اینجوری نیست

اگه قراره روز در میون ۱۰۰ تا اسپرم باشه

هر روز باشه، میشه ۵۰۰ اسپرم

اون ماه هر روز بود و باردار شدم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
نهههه بخواد بگیره میگیره😬😬😬 من بارداری اولم اینجوری هی حساب کتاب و اینا میکردم روز در میون و&nbs ...

وای خدا از دهنت بشنوه دیشب گریه کردم ارضا هم نشدم چون فکر میکردم اشتباهه جنسیتم واسم مهم بود

وای خدا از دهنت بشنوه دیشب گریه کردم ارضا هم نشدم چون فکر میکردم اشتباهه جنسیتم واسم مهم بود

خب شاید اون جنسیتی که میخوایید خیر نیست براتون😉

دعا کنید هر چی خیر هست بشه 

من سر دومی خیلی دلم میخواست جنسیتش مثل اولی باشه

که همبازی باشم و بیشتر باهم باشن😅

ولی میگفتم خدایا سالم باشه برام مهم تره