2777
2789
عنوان

کیا با خواهراشون میشینن یک دل سیر غیبت خانواده شوهرشونو میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خواهرشوهرم راجب بقیه خانواده شوهر غیبت میکنیم 😐😂

این دیگه چه مدلشه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود                                         گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود

خواهر ندارم اما یه دوستی دارم که الان هفت سال صحبت میکنیم و حرفامون تموم نشده

اما هیچوقت لقب نمیدیم ب آدم ها خیلی زشت 

فقط اینکه چه رفتاری کردن و ما چه کنیم صحبت میکنیم تا کمی سبک تر بشیم 

حتی ب مادرمون هم نمیگیم در مورد خانواده همسر چون دیدشون عوض میشه و این درست نیست 

بیوتی ام از نوع نچرالش...سعی میکنم شبیه خودم باشم ورژن خوب خودم باشم تا یه نسخه کپی و فیک از شخص دیگه ...

از وقتی یادم میاد متعصب بودم .همون جور ک کسی حق ندارد جلوی من اسمی از خانوادم بیاره ،اجازه نمیدم هیچکس با هیچ عنوانی پشت سر خانواده همسرم صحبت کنه .

بهم بر میخوره کسی ب خودش اجازه بده پشت سر کسایی ک من باهاشون ارتباط دارم حرف بزنه 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
ما خواهرای شما بیا نی نی سایت حرفات بزن تو دلت نمونه

اینجا ادمو مبخورن درسته قورت میدن میزارن کنار اخرم گیس گیس کشی و تاپیک‌تعطیل میشه

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

منو خواهرم باهم جاریم....هروقت میریم خونه مامانم باهم حرف میزنیم داداشم میگه وااااای این دوتا دوباره اومدن

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)