2777
2789
عنوان

مشکلی که من با خونواده ام دارم

217 بازدید | 22 پست

مخصوصا خواهرم میشه بخونید یا راحل بدید یا بگید مشکل از منه که سعی کنم خودم اصلاح کنم. چون شما غریبه اید و از بیرون به قضیه نگاه میکنید و جانب داری نمیکنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شکر خدا من خونواده ی خیلی خوبی دارم هر موقع به گرفتاری و مشکل خوردم خودشون رو رسوندن و کمک حالم بودن مثل زایمان مریضی بچه هام عمل خودم و خیلی چیزای دیگه شوهرم هم خیلی قدر شناس و همیشه ازشون تشکر کرده و همه جا گفته و تعریف شون کرده.

من فقط یه خواهر کوچک تر دارم که مجرد فوق العاده بچه های من دوست داره و پدر و مادرم هم همچنین چون فقط این نوه ها ذو دارن و ما شهر غریبیم.وقتی میان یا ما میریم مامانم و خواهرم خیلی خیلی زیاد به بچه هام بها میدن هر چی میگن نه توش نیست اذیت کنن خراب کاری کنن.مخصوصا خواهرم

بعد دیگه اصلا من نمیشناسن بچه ها و بهانه گیر و اذیت کن میشن منم کفری میشم و دعواشون میکنم بازم ادم بده میشم من.مثلا بگن اب خواهرم تا اشپزخونه میدوعه بگن اسباب بازی سریع لباس میپوشه میره بازار.تا صبح هم نخوابن بازی بخوان باهاشون میشینه.این من کفری میکنه به رو نمیارم ولی متاسفانه رفتار خاهرم و بچه هام باعث میشه عصبی بشم و بد اخلاقی کنم با بچه ها.اونا هم با من لج میکنن.مثلا شده تو یه هفته 6 تا ماشین خریده.بچه اذیت کرده به جای اینکه بگه نکن قربون صدقه رفته

مامانمهم اینجور هست ها ولی خیلی کمتر پخته تر و منطقی تر بچه ها رو ارام میکنه.حالا میخوام بدونم رفتار من اشتباه که عصبی میشم از کاراشون و باعث میشه با بقیه هم بداخلاقی کنم؟؟؟؟؟چون بعدش عذاب وجدان میگیرم

همه خاله ها همینن جونشونو واسه بچه خواهر میدن 

مطمئن باش خواهرتم انشالله بچه دار بشه تو همینه رفتارت با بچه هاش

خیلیم باید خوشحال باشی ناراحت چرا آخه؟ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

همه خاله ها همینن جونشونو واسه بچه خواهر میدن  مطمئن باش خواهرتم انشالله بچه دار بشه تو همینه ...

بچه هام اذیت کن میشن اصلا دیگه حرف گوش نمیدن اصلا سمت من نمیان اونم طرف داریشون میکنه مخصوصا جلوشون من عصبی میشم.

بچه هام اذیت کن میشن اصلا دیگه حرف گوش نمیدن اصلا سمت من نمیان اونم طرف داریشون میکنه مخصوصا جلوشون ...

یعنی تو خونه خودتونم کارایی که با خاله شون انجام میدن 

رو تکرار میکنن؟ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

اشکالی نداره چون خاله ها بچه های خواهرشون خیلی دوست دارن‌

مخصوصا این که فقط شما بچه دارین وطبیعیه که خواهرتون بچه هاتون دوست داشته باشه و از هرکارخوبی دریغ نکنه.

ولی شما اگر درمنزلتون قوانینی دارید برای اسباب بازی خریدن برای بچه هاتون به خواهر یا مادرتون بگید.

یعنی تو خونه خودتونم کارایی که با خاله شون انجام میدن  رو تکرار میکنن؟

وقتی خاله شون نیست اون لجبازی رو ندارن خیلی انگار پشتشون به اون قرص ما چون شهر غریب زندگی میکنیم چه ما برم چه اونا بیان یه مدت پیش همیم

اشکالی نداره چون خاله ها بچه های خواهرشون خیلی دوست دارن‌ مخصوصا این که فقط شما بچه دارین وطبیعیه ک ...

یعنی اگه لوسشون هم میکنن من واکنش نشون ندم؟؟چه جوری خودم قانع کنم سکوت کنم؟؟

یعنی اگه لوسشون هم میکنن من واکنش نشون ندم؟؟چه جوری خودم قانع کنم سکوت کنم؟؟

خداروشکر کن که همچین خانواده‌ای داری

یه تاپیک خوندم زده بود خبر بارداریمو ب مامانم دادم خوشحال نشد تبریک نگف.