2777
2789
عنوان

الان رو ی مودیم که حس هیچی نیس

122 بازدید | 16 پست

سردرد دارم بیحالم

نه حوصله ی بیدار بودن و کاری کردن دارم ن حوصله ی خوابیدن از اون وقتاییه ک اگر زندگی الکیه👩‍🦯

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درس میشی

کِی👩‍🦯

شنبه یکشنبه دوتا امتحان دارم دومی سختتر از اولی حوصله هم ندارم

کی بشه این ترمم تموم شه

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
میفهممت

هعی

چیکار کنم👩‍🦯

دلم میخواد گریه کنم ولی حوصله هم ندارم

اینم میگذره 

کاش تموم شه واقعاحس زندگی نیست👩‍🦯

باسنم درد میکنه دوتا پنی سلین زدم😭

خب سرم میزدی 👩‍🦯

من خیلیی وقته امپول نزدم و نمیزنم سرم بهتره

هعی چیکار کنم👩‍🦯 دلم میخواد گریه کنم ولی حوصله هم ندارم

منم همینجورم نمیدونم باید چیکار کنم دقیقا مثل خودت پره پرم ولی توان گریه ندارم.. 

اگه توهین کردی و جوابی ازم دريافت نکردی بدون اونقدر برای خودم ارزش قائلم که با هرکس دهن به دهن نشم! 
منم همینجورم نمیدونم باید چیکار کنم دقیقا مثل خودت پره پرم ولی توان گریه ندارم.. 

نه حوصله ی تفریح دارم ن حوصله ی درس ن حوصله هیچ چیز دیگ 

نیاز دارم استراحت کنم فقط و البته از این بیکاری هم بیزارم 

حتی حوصله ندارم دیگ بگم ک چمه 👩‍🦯

میخوام از افسردگی راحت شم ب زندگیم برسم ولی چسبیده بهم 

ناامیدی توی رگوخوونمه👩‍🦯

نه حوصله ی تفریح دارم ن حوصله ی درس ن حوصله هیچ چیز دیگ  نیاز دارم استراحت کنم فقط و البته از ...

میخوای درخواست بدم حرف بزنیم؟ 

اگه توهین کردی و جوابی ازم دريافت نکردی بدون اونقدر برای خودم ارزش قائلم که با هرکس دهن به دهن نشم!