endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2461 عنوان الان رو ی مودیم که حس هیچی نیس 122 بازدید | 16 پست سردرد دارم بیحالمنه حوصله ی بیدار بودن و کاری کردن دارم ن حوصله ی خوابیدن از اون وقتاییه ک اگر زندگی الکیه👩🦯 انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست. 1402/10/21 | 22:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قهوه_ترک_0_0 عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 928 میفهممت اگه توهین کردی و جوابی ازم دريافت نکردی بدون اونقدر برای خودم ارزش قائلم که با هرکس دهن به دهن نشم!
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2461 درس میشی کِی👩🦯شنبه یکشنبه دوتا امتحان دارم دومی سختتر از اولی حوصله هم ندارمکی بشه این ترمم تموم شه انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2461 میفهممت هعیچیکار کنم👩🦯دلم میخواد گریه کنم ولی حوصله هم ندارم انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2461 اینم میگذره کاش تموم شه واقعاحس زندگی نیست👩🦯 انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2461 باسنم درد میکنه دوتا پنی سلین زدم😭 خب سرم میزدی 👩🦯من خیلیی وقته امپول نزدم و نمیزنم سرم بهتره انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
قهوه_ترک_0_0 عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 928 هعی چیکار کنم👩🦯 دلم میخواد گریه کنم ولی حوصله هم ندارم منم همینجورم نمیدونم باید چیکار کنم دقیقا مثل خودت پره پرم ولی توان گریه ندارم.. اگه توهین کردی و جوابی ازم دريافت نکردی بدون اونقدر برای خودم ارزش قائلم که با هرکس دهن به دهن نشم!
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2461 منم همینجورم نمیدونم باید چیکار کنم دقیقا مثل خودت پره پرم ولی توان گریه ندارم.. نه حوصله ی تفریح دارم ن حوصله ی درس ن حوصله هیچ چیز دیگ نیاز دارم استراحت کنم فقط و البته از این بیکاری هم بیزارم حتی حوصله ندارم دیگ بگم ک چمه 👩🦯میخوام از افسردگی راحت شم ب زندگیم برسم ولی چسبیده بهم ناامیدی توی رگوخوونمه👩🦯 انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.
قهوه_ترک_0_0 عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 928 نه حوصله ی تفریح دارم ن حوصله ی درس ن حوصله هیچ چیز دیگ نیاز دارم استراحت کنم فقط و البته از ... میخوای درخواست بدم حرف بزنیم؟ اگه توهین کردی و جوابی ازم دريافت نکردی بدون اونقدر برای خودم ارزش قائلم که با هرکس دهن به دهن نشم!
niiiyoooshaaa عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 5344 خب سرم میزدی 👩🦯 من خیلیی وقته امپول نزدم و نمیزنم سرم بهتره پنی سلین داخل سرم نمیزنن عضلانی هست!!!! مو فرفری جذاب❤️
endl مدیر استارتر عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 2461 میخوای درخواست بدم حرف بزنیم؟ اوهوم :) انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست.