2777
2789
عنوان

امشب وسایل و چمدون شوهرم رو بستم راهیش کردم که بره برای همیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 51 پست
برو پیش خانوادت اگه اذیت نمیشی تنها نمون نگهداری بچه سخته ولی شدنی  خونه رو بجای مهریه اگه بری ...

آره تو فکرم که خونه رو بده به من باید با پدرشوهرم حرف بزنم اون همیشه طرف من بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز مرد بود رفت  برا من نشسته بالا سرم حق ندارم گریه کنم  امشب فهمیدم خیانت کرده  ...

شوهر بی شرف منم خودش هزارتا کثافتکاری کرده بعد حرفمون میشه میگه معلوم نیست تا حالا چندبار بهم خیانت کردی 

بعد بیا منو ببینی 

نه زنی هستم که به خودم برسم و هزار جور تیپ بزنم که یکی ببینه فکر کنه میرم برای دلبری 

نه اصلا دل و دماغ زندگی رو دارم که بگم و بخندم و شاد باشم که بخوام برم دنبال سرگرمی 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

چرا اینکارو کرد؟

نمیدونم من ۳سالم بود.رفتیم شمال یک سال واسه کاربابام.بعدش توشمال به‌بابام گفت نمیخوام بچتم نمیخوام.خدابهترمیدونه دلیلش چی بود.جدا شدن منم اومدم بامادربزرگم زندگی کردم با بابام.

خیلی پولدارم😅
شوهر بی شرف منم خودش هزارتا کثافتکاری کرده بعد حرفمون میشه میگه معلوم نیست تا حالا چندبار بهم خیانت ...

منم همینطورم 

به خدا از وقتی باهش ازدواج کردم چادر سر میکنم 

امشب گفتم هر غلطی میکنم بعد از این بفهمی خیانت چیه 

ولی به قول شما اصلا اهلش نیستم و متنفرم از اینکار