2777
2789
عنوان

شما جای من باشین رل میزنین؟

151 بازدید | 18 پست

بخاطر فرار و ترس از تنهایی وارد رابطه‌ای میشین که تهش معلوم نیس ؟

که صرفا لحظه‌هامونو باهم پر کنیم و رابطه عاطفی باهم داشته باشیم. چون تنهایی واقعا سخته

از طرفی ادمی هستم که خیلی سخت دل میکنم

کمکم کنین! ‌(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چون وقتی خلا تنهاییتو با یه رابطه پوچ پر میکنی نه تنها به طرف مقابلت اسیب میزنی بلکه خودتو  توی یه چاه بی سر و ته میندازی 

همین رابطه نامشخص تورو وابستت میکنه و ممکنه از خیلی از هدفای واقعی زندگیت دور بشی

یه دوست خوب پیدا کن سخت پیدا میشه اما پیدا میشه 

جنس مخالف جایی فرار نمیکنه

بارونو دوس دارم🌱
چه مدت باهم بودین؟ خاطرات اذیت میکنن؟ از درد تنهایی بدتره؟

یک سالو ۶ ماه همع خاطراتش جلو چشمم واسع ی لحظع فرامدش نمیکنم ارع خیلی بدترع نبودنش

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
نه چون وقتی خلا تنهاییتو با یه رابطه پوچ پر میکنی نه تنها به طرف مقابلت اسیب میزنی بلکه خودتو   ...

اونی که هیچ دوستی نداره بنظرت ادم نرمالی نیست درسته؟

در حد مجازین و خب مجازی خیلی خوشم نمیاد

الان چجوری خودتو اروم و سرگرم میکنی؟

الان ۵ ماه ک کات کردیم ۴ ماه اول مردم ولی ی تقریبن دوهفته ای میشع آروم شدم دلم تنگ میشع همش ب فکرشم نگرانشم از طریق دوستای مشترکمون حالش میپرسم ولی دیگع گریع نمیکنم کتاب میخونم با دوستم خیلی زیاد حرف میزنم چت میکنم البته مشاوره هم رفتم 

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
الان ۵ ماه ک کات کردیم ۴ ماه اول مردم ولی ی تقریبن دوهفته ای میشع آروم شدم دلم تنگ میشع همش ب فکرشم ...

ادم برونگرا و اهل تفریحی یـــا بیشتر گوشه‌گیر و منزوی؟

اونی که هیچ دوستی نداره بنظرت ادم نرمالی نیست درسته؟ در حد مجازین و خب مجازی خیلی خوشم نمیاد

من هیچ دوستی ندارم و کاملا نرمالم 

البته هیچ دوست واقعی ندارم وگرنه هستن به ظاهر دوستا که نداشتنشون فرقی نمیکنه

ببین ما یه حقیقت بنیادی داریم که میگه ما تنهاییم ،هممون تنهاییم ،حتی ادمایی که دورشون خیلی شلوغه و زمانی میتونی به بلوغ برسی که به تنهاییت باور داشته باشی و حسش کنی 

اینطور بی نیاز از دیگران میشی، توقع بیجا از دیگران نداری وبه خودت تکیه میکنی 

اما بخشی از سلامت ما سلامت اجتماعی . باید با دیگران در ارتباط باشی و هیچوقت نمیتونی کاملا خودتو از دیگران جدا کنی درواقع باید در کنار اون حس تنها بودن که توقعت از دیگران رو پایین میاره و... وجودشون کنارت باشه

توی دنیای واقعی سعی کن تعامل درستو یاد بگیری ممکنه پست بزنن کنارت بذارن ولی همیناس که بهت کمک میکنه که اگه مشکل از خودته خودت رو ترمیم کنی ،توقعاتت رو پایین بیاری و چیزایی که به مرور متوجه میشی

و اینو بدون اکثر روابط مجازی دروغن و معلوم نیست پشت اون چهار گوش چجور ادمی باشه پس به هیچ عنوان اعتماد نکن

سعی کنم کامل و متاسفانه زیاد شد

بارونو دوس دارم🌱