با شوهری ک دوس داره همه چی تحت نظر خودش باشه و اگه اعتراضکنی میگه کسی مجبورت نگرده بمونی کسی برات کارت دعوت نفرستاده بمونی چیکار کنم؟😔با اینکه شاغلم و پوستم کنده شده هم چیزی واسه خودم ندارم نمیدونم چیکار کنم همش دست خودشه ینی اگه ندم سریع میگه تو حساب کتابو جدا میکنی زن زندگی نیستی جمع کن برو زندگی رو برام جهنم میکنه وقتی همه چی دست خودشه بهتره ولی باز اعتراض کنم میگه کارت دعوت نفرستادم برات ک...من چیکار کنم آخه😔😔😔
عزیزم خب داری باج میدی بهش دیگه! .. یکبار که این و گفت بگو من چرا باید جمع کنم برم؟تو اگه مشکلی داره در بازه میتونی تشریف ببری..
یعنی چی ! میری سرکار بعد حقوقش مال آقاست؟! حرصم گرفت:/
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
عزیزم خب داری باج میدی بهش دیگه! .. یکبار که این و گفت بگو من چرا باید جمع کنم برم؟تو اگه مشکلی داره ...
خودم بخدا دارم میسوزم توی این زندگی ... وقتی هیچی نمیگم و میدم دستش اوکیه بعد اگه بگم نه منم مثلا دوس دارم ماشینی به اسمم باشه زندگی رو برام جهنم میکنه تا کوتاه بیام و بیخیال بشم...ولی وقتایی ک میگه کسی برات کارت دعوت نفرستاده میتونی بری همه وجودم میسوزه چون هیچی ندارم از خودم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودم بخدا دارم میسوزم توی این زندگی ... وقتی هیچی نمیگم و میدم دستش اوکیه بعد اگه بگم نه منم مثلا دو ...
بچه داری؟..
این ماه هر چی گفت حقوقت و نده بهش.. اگه رمز کارتتم داره رمز و عوض کن.. هر چی ادا اورد داد زد اینور اونور کرد تو نده.. یه مدت نفهم بازی در میاره و باید تحمل کنی ولی بعدش میفهمه این تو بمیریا از اون تو بمیریا نیست!
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !