zahra۷۸s مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 4028 عنوان اونایی ک آی وی اف کردن لطفنِ لطفنِ لطفن بیایین🥺 130 بازدید | 13 پست ازمایش بتای اول ۲۰.۰۱ بود بعد از ۴۸ ساعت تکرار ۵.۶ شد کاشت دو مرحله ایی بود ،دو جنین اول دو جنین بعد از سه روز دیگ روز ۱۴ ام بی بی چک مثبت بود ،روز ۱۵ ام ، ۲۰.۰۱ ک گفتن مثبت هست ،بنظرتون الان بارداری رخ داده؟ 1402/10/21 | 20:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32262 ۵ که منفیه😕😕😕 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
zahra۷۸s مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 4028 ۵ که منفیه😕😕😕 اولش مثبت بود ،بعد ۴۸ ساعت تکرار اینطوری شد ،تازه بی بی چکم مثبت بود
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32262 اولش مثبت بود ،بعد ۴۸ ساعت تکرار اینطوری شد ،تازه بی بی چکم مثبت بود بی بی چک اعتبار نداره اینجور وقتهابرای ivf میگن استفاده نکنیدبعد ۴۸ ساعت باید دو سه برابر میشد عددشولی کم شده مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32262 ب نظرم چند روز دیگه برو سونوگرافی.مشخص میشه مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
zahra۷۸s مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 4028 بی بی چک اعتبار نداره اینجور وقتها برای ivf میگن استفاده نکنید بعد ۴۸ ساعت باید دو سه برابر میش ... یعنی منفی هست؟!احتمال اینک آز مایش خطا بده هست؟
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32262 یعنی منفی هست؟! احتمال اینک آز مایش خطا بده هست؟ ازمایش مطمئنهب نظرم دیگه ازمایش ندهچند روز دیگه برو سونوشاید مثبت بود مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
mananearshida99 عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 6837 متأسفانه افت بتا رخ داده عزيزم البته در صورتي معتبره كه تيتر بتا رو (هردو رو)تو يه آزمايشگاه داده باشيد
zahra۷۸s مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 4028 ازمایش مطمئنه ب نظرم دیگه ازمایش نده چند روز دیگه برو سونو شاید مثبت بود مرسی عزیزم ،مرسی از اینک وقت گذاشتی💕
مامان_منتظر۲ عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 2444 عزیزم ۵ منفی هست.انشالله ک بارداری نمیخوام بهت استرس وارد کنم ولی دوست منم اولش ۳۸ شد و مثبت بعد ک رفت منفی شد بعد دکترش گف بدنش جنین رو پس زده.فک کنم آزمایش ک داد ایمنیش بالا بود.من خودمم آی وی اف کردم و استرست رو درک میکنم
zahra۷۸s مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 4028 متأسفانه افت بتا رخ داده عزيزم البته در صورتي معتبره كه تيتر بتا رو (هردو رو)تو يه آزمايشگاه ... هردو تو یه آزمایشگاه بود
zahra۷۸s مدیر استارتر عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 4028 عزیزم ۵ منفی هست. انشالله ک بارداری نمیخوام بهت استرس وارد کنم ولی دوست منم اولش ۳۸ شد و مثبت بعد ک ... فدات بشم گلم ،من برا خودم نیست ولی مرسی از اینکه گفتی💕