2777
2789
عنوان

راضی کردن والدین کمککککک

268 بازدید | 20 پست

سلام من یک عدد دهمی تجربی ام و سال 405 کنکور دارم با هدف پزشکی شهری خیلی دور از خانه من کلاس انلاینم ثبت نامم با ازمون . یجایی اتفاقی در مورد مشاورا اینا اشنا شدم و دیدم خیلی رضایت دارن کلا از اینکه مشاور دارن و من مشاور خاصیو نمیگم . احساس کردم به مشاور نیاز دارم چون یه روزایی انقدر خسته میشم از درس فقط تو اینترنت میچرخم چرت وپرت میبینم وقتم میره و شب تا صبح میشینم باز میخونم و الان دقیقا شکل این معتادا شدم از بس اینجوریم زیر چشام سیااااه و موضوع بعدی برنامه ریزی .فکر میکنم اگر برنامه ریزی بشه برام بهتر بخونم .خودم میشینم از 6 شب تا خود صبح اول کتابای سختو میخونم بعد اسونا رو و روشم برام جواب میده اما این شب خونی تاثیر بسیار منفی روم گذاشته .حالا بنظر شما پدر و مادرم راضی میشن باوجود کلاسها و ازمون های انلاینی که ثبت نامم و اون همه هزینه برام مشاور بگیرن ؟ شما باشین برا بچتون میگیرین مشاور؟ یا اگر میگیرن پدر و مادرم رو چطور راضی کنم که البته راضی نمیشن مطمئنم

سر اومد زمستون...

اگه بچشون واقعا نیاز داشته باشه و پیشرفتشو ببینن میگیرن واسش...

ولی الان دهمی...یکم زود نیس برا مشاور؟؟!

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منطقی حرف بزن با کدومشون صمیمی تری خودت پول نداری؟ چقدر میگیره برای مشاوره؟

با هیچکدوم برا همین میگم پزشکی دور از خانه

نه بابا پولم کجا بود 

نمیدونم فکر کنم هزینش زیاده

سر اومد زمستون...
با هیچکدوم برا همین میگم پزشکی دور از خانه نه بابا پولم کجا بود  نمیدونم فکر کنم هزینش زیاده

باز بهشون بگو شاید قبول کردن

منم یه مشاوره میشناسم برای کنکور اینا ۲۵۰ میخای بهت معرفیش کنم؟

اگه بچشون واقعا نیاز داشته باشه و پیشرفتشو ببینن میگیرن واسش... ولی الان دهمی...یکم زود نیس برا مشا ...

درسته برا همین کلاس انلاین و ازمون ثبت نام کردم و انگاری دیگه تا خود کنکور خرجی جز اینایی که کردن نمیکنن 

نمیدونم ینی سال اخر بگیرم ؟

سر اومد زمستون...
باز بهشون بگو شاید قبول کردن منم یه مشاوره میشناسم برای کنکور اینا ۲۵۰ میخای بهت معرفیش کنم؟

باشه 

مشاور خوبیه ؟

من از سایت مدیکال استوز اونجا نگاه کردم

سر اومد زمستون...
شما فقط دنبال بهانه هستی که این کارت رو پوشش بدی بهتره بخودت بیای از الان مشاوره گرفتن فایده نداره ا ...

نه اتفاقا دنبال بهانه نیستم شما جای من نیستی وضعم وببینی نمیدونم بر چه اساسی گفتید دنبال بهانم و الان احساس این ادمای ول بهم دست داد که هرچقدر خرج بشه براش ریخته میشه تو جوب بهم دست داد که من اصلا اینطور نیستم .کلی هم تلاش دارم 

درضمنی که یکبار که از مشاور سوال پرسیدم درمورد روش درسخوندنم گفت همینجوری برو جلو چیزیت نمیشه و منم با قیافه پوکر و چشمای گود افتاده بهش نگاه میکردم ....ادامه دادم.

و منم نگفتم که باید برام بگیرن تو تاپیک نوشتم که بنظرتون میگیرن یا اگر شما باشید میگیرین

ولی کدوم کار؟ اینکه شبا بیدار میمونم ؟

خب شبا بهتر میفهمم حتما که بیدار میمونم مریض نیستم که .الله و اکبر چرا تو نینی سایت همه به چشم بد به بقیه نگاه میکنن 

سر اومد زمستون...
نه اتفاقا دنبال بهانه نیستم شما جای من نیستی وضعم وببینی نمیدونم بر چه اساسی گفتید دنبال بهانم و الا ...

منم تو وضعیت خودت هستم و کنکوری  مثل تو شبا بیشتر می‌فهمیدم ولی اومدم رویه ام رو تغیر دادم روز هم خوندم دیدن نه بابا روز هم یاد میگیریم 

واینکه هیچ مشاوری بهتر از خودت برات نیست همه شون فقط بفکر پول و درآمد خودشون هستن  و اکثرا دانش کافی ندارند فقط چون دانشگاه قبول شدند و رتبه خوب دارند فکر میکنن باید مشاور بشن

منم تو وضعیت خودت هستم و کنکوری  مثل تو شبا بیشتر می‌فهمیدم ولی اومدم رویه ام رو تغیر دادم روز ...

دقیقا همینایی که گفتیو منم معتقدم 

اما توی سایت اموزشی دیدم از مشاور خیلی بازدید کردن اینجا پرسیدم که خوبه یا نه

سر اومد زمستون...

منم مشاور گرفتم چون اراده قوی نداشتم یعنی یه روز می خوندم یه روز نه . برنامه ای که مشاور بهم میداد کمی سنگین بود و هر شب هم گزارش می گرفت یعنی من هیچ کار دیگه ای غیر از درس خواندن نمیتونستم انجام بدم حتی روز های تعطیل هم باید 

درسا رو مرور میکردم و هیچ تفریحی نداشتم . خیلی روم فشار بود یک ماه رو خوب دوام آوردم ولی بعدش زده شدم از درس اصلا بدم نیومد کتاب رو باز کنم 

به نظرم خودت برنامه بریز و بهش عمل کن با اینکه سخته اما بالاخره اراده آدم قوی میشه 

تجربه ی شخصی من امیدوارم موفق باشی