2777
2789
مشخصات دختر خانم و آقاپسرتونو بگید

28سالشه فوق لیسانس البته درگیره پایاننامشه شغلشم فعلا لوازم التحریری ولی پدرش کارخونه داره خونه و ماشینم دارع فقط تیپش بده 

اسمشم حبیبه لطفا اگ دختر خوبی میشناسید معرفی کنید 

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه پسر عمه دارم خیلی کراشه خوشتیپ و نظامی هم هست تک پسره پولداررر  ولی عروس عمم بشین راهی ا ...

منو معرفی کن 🤣🤣🤣

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
28سالشه فوق لیسانس البته درگیره پایاننامشه شغلشم فعلا لوازم التحریری ولی پدرش کارخونه داره خونه و ما ...

من هستم 🙈😅

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     

سلام

من گاهی میبینم که بعضی از خانمها اینجا با شوهرشون آشنا میشن توی پستهاشون میگن پس اینجا رو شوخی نگیرید درسته نود درصد کاربراش خانمهای محترم هستن و بعضی از آقاپسرها که برای اهداف شوم و شوخی طنز اومدن اما بیشتر کاربرهای مرد که اینجا هستن مجردن شاید نیمه گمشده تان هم اینجا باشد شاید.

با آرزوی بهترینها برای همگی یتان.شب خوش.

سلام.عاطفی، خجالتی و زود رنج هستم.نگاه یه شهروند غربی رو به زندگی دارم. باور دارم که نیمه های گمشده با پذیرش نکات منفی همدیگر و داشتن مهارتهای اجتماعی زندگی عاشقانه ای خواهند داشت.پراگ پایتخت جمهوری چک رو دوست دارم.اقتصاد آزاد،شفاف و رقابتی که نشانه لیبرال دمکراسی هستش رو بهش علاقه دارم.حقوق بشر،حقوق حیوانات و حقوق پرندگان رو احترام میگذارم.به طبیعت نیاز دارم پس ازش مراقبت میکنم. ارادتمند شما امین هستم از شمال.تشکر که وقت گذاشتین.
هنوز زودع برات😂🥺

نه گلم من خودم آمادگی ازدواج رو دارم 🤣بعد ما کلا زود ازدواج میکنیم