اگه یه کاری که چند سال براش تلاش کردید زجر کشیدید تو این راه بیماری های اعصاب و روان گرفتید ولی نشده و همش یه حسرت و بغض تو دلتونه بعد یکی پیدا بشه بگه بدون هیچ پول یا چیزی شما رو به ارزوتون میرسونه حاضرید قبول کنید؟ اینم بگم چون این کار به واسطه خودتون انجام نمیشه گناه کردید و یجورایی یه حق الناس بزرگ کردید...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زمانی کشی میتونه قاطعانه بگه نه و اون نه واقعی باشه که خودش تو اون شرایط باشه.
مثلا الان به من بگی، میگم نه چون حق خیلیای دیگه رو میخورم. ولی شاید تو اون موقعیت باشم بگم گور باباشون الان همه همینن و همه حق همو میخورن. سوالت جوریه که چون کسی تو موقعیتش نیست همینچوری میگه قبول نمیکنم. ولی اکثرا هم تو موقعیتش باشن بدون فکر کردن قبول میکنن
من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما میگی درسته. اگر میخوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصلهی خاله خشتکبازی رو ندارم.