2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من گفتن به خاطر تغییرات هورمونیه  لایه بردار و ضد لک میزنم یذره کمرنگتر شده

خیلی ناراحتم 🥺 من بند مینداختم به مرور زمان اینجوری شده کرم ضدلک هم میرنم انگار هیچ موعای پشت لبم کلفت تر از مشکی تر از جاعای دیگس

خدایا همه چیو به خودت سپردم😔♥️
خیلی ناراحتم 🥺 من بند مینداختم به مرور زمان اینجوری شده کرم ضدلک هم میرنم انگار هیچ موعای پشت لبم ک ...

عزیز لیزر نرفتی؟؟ 

من گفتم دستم باز بشه برم لیزر 

منم خیلی ناراحتم. یه خطر قهوه ای بیوفته بالا لب ادم

عزیز لیزر نرفتی؟؟  من گفتم دستم باز بشه برم لیزر  منم خیلی ناراحتم. یه خطر قهوه ای بیوفت ...

نه هنوز گلم میخوام‌برم قیمتش گف ۷۰ تومن میشه پشت لب برامن تو گوشه بالای لبم سبز رنگ شده خیلی ضایع شده 💔 حتی لیزرم برم باید ماسک بزنم کسی اونجا پشت لبمو نبینه🤦🏻 اعتماد بنفسم صفر شده

نه هنوز گلم میخوام‌برم قیمتش گف ۷۰ تومن میشه پشت لب برامن تو گوشه بالای لبم سبز رنگ شده خیلی ضایع شد ...

جدی 70 تومنه؟ پس خوبه 

نگفتن چند جلسه میخاد؟ 

اعتماد به نفسم خراب کرده. همیشه ماسک میزارم. 

جدی 70 تومنه؟ پس خوبه  نگفتن چند جلسه میخاد؟  اعتماد به نفسم خراب کرده. همیشه ماسک میزار ...

اره گلم چندجا زنگ زدم هم قیمتش ۷۰ بود گف ۶یا ۸ جلسه داره

منم یا کرم پودر میزنم یا ماسک میزنم جایی هم میخوابم باید کرم پودر بزنم معلوم نشه🤦🏻 گف اول نشون دکتر بده ویزیت میشی بعد لیزر برات انجام میدیم که ببینه با لیزر از بین میره یانه گف شیو نکنم نشون دکتر بدم موندم چجوری با ماسک برم روم نمیشه😐🤦🏻

اره گلم چندجا زنگ زدم هم قیمتش ۷۰ بود گف ۶یا ۸ جلسه داره منم یا کرم پودر میزنم یا ماسک میزنم جایی ه ...

جلسه 70 و 8 جلسه ینی حدود 800 هزار با داروهاش😣

نگفت با چه فاصله زمانی؟ مثلا ماهی یبار؟ 

گلی هیچ اشکالی نداره.راحت ماسک بزن برو.

من شبا ضد لک میزنم تا صبح میمونه. بازم کمرنگتر شده. 

پنکک میزنم روش اخرش مشخصِ

شما از چی شد؟ 

من احتمال میدم از هورمانهامه

جلسه 70 و 8 جلسه ینی حدود 800 هزار با داروهاش😣 نگفت با چه فاصله زمانی؟ مثلا ماهی یبار؟  گلی ...

تقریبا همینجوریا میشه قیمتش اره عزیزم داروهم مگه میده؟

نه ولی توهمین نی نی سایت گفتن ماهی یبار

منم شبا ضدلک میزنم دریغ از تغییر😐🤦🏻

اره باید ماسک بزنم برم 🥺

پنکک معلوم نیشه کرم پودر یا کانسیرر همرنگ پوستت روش بزنی اصلا مشخص نمیکنه

ولی خوب درمان یشه بهتره لیزر حتما امتحان کن حالا امروز نوبت دارم برم ببینم چجوریه دکتر چی میگه

من فک کنم بخاطر بند زدنه اینجوری شده قبلانا چندسال قبل هم بادستگاه موبر برداشتم شاید نمیدونم حالا مال چیه کلفت تراز جاهای دیگش نثل ریش مردونه شده کلفتیش ززیرپوستیش هم سیاه زیشه مو

تقریبا همینجوریا میشه قیمتش اره عزیزم داروهم مگه میده؟ نه ولی توهمین نی نی سایت گفتن ماهی یبار منم ...

عزیز دلم ان شاءالله خوب بشه 

اعتماد به نفس منو که گرفته.انگار با مداد قهوه ای پشت لبو کشیده باشم😣

لیزر همون جلسه اولم نشون میده که کمرنگتر شده یا نه. 

به من حتمااا خبر بدید. 

من اینقدر درد دارم و دنبال درمانامم... واقعا هنوز وقت نکردم به این یکی برسم. اما تو فکرشم حتما لیزر برم

عزیز دلم ان شاءالله خوب بشه  اعتماد به نفس منو که گرفته.انگار با مداد قهوه ای پشت لبو کشیده با ...

قربونت بشم عزیزم مرسی♥️

خواستم بگم تنها نیستی گلم منم درمان تنبلی تخمدانم و مشکلات دیگه اینم رو‌مخم بود مجبوری دارم میرم دنبال درمانش تا دلت بخواد فکرم و دلم غصه مشغوله و درد دارم💔حتما بهت خبر میدم ولی بعضیا میگفتن یه جلسه فایده مشخص نمیشه انشاالله که مشکلاتمون حل بشه 

قربونت بشم عزیزم مرسی♥️ خواستم بگم تنها نیستی گلم منم درمان تنبلی تخمدانم و مشکلات دیگه اینم رو‌مخم ...

سلام گلم 

بله میفهمم چی میگید. بیماری و غم و غصه واقعا زیاد شده. 

ولی این چیزا چون تو چشمِ ادم مجبور زودتر از بقیه جاها به دادش برسه. 

با خودم میگم تا دیرتر نشده برم لیزر. چون هوا گرم بشه دیگه نمیشه.