2777
2789

نمیتونم دیگه واقعا آنقدر فکر و خیال کردم بنظرم ازدواج با این همه شک اصلا درست نیست 

هفته بعد میخواستیم بریم مشاور بنظرتون اونجا بگم خوبه یا الان بگم؟ 

فامیلیم خجالت میکشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا چه ربطی داره؟

خب واسه آشنایی زمان لازمه دیگه شمام یه ماه با طرف بودی فهمیدی طرف به دردت نمیخوره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
شرایطش خوبه؟یعنی کار،اخلاق،خانواده،پول سرمایه،قد هیکل اگر خوبه چهره مهم نیست نه اینکه نباشه ها ولی م ...

همه چیزش خوبه بجز شغل 

شغلش کارمندیه من دانشجوی پزشکیم خیلی تحقیق کردم بعد ها از لحاظ سطح شغلی  و درآمدی به مشکل میخوریم 

اره میدونم نظر من منفیه منتهی بگم بهشون یا هفته بعد پنج شنبه قرار روانشناس داریم اونجا بیان کنم. &nb ...

به نظرم بعد از روانشناس بگو من به این نتیجه رسیدم که ما به درد هم نمیخوریم

زشتت بودن ؟ چی داریی میگی ؟ بحث ایندته  قطعا تفکر بقیه مهم نیست

اره فقط میخوام نحوه بیانش جوری باشه که زشت نباشه 

حقیقتا تقصیر منم بود من دودل بودم در مورد شغلش 

تا الان هیچ ایرادی ندیدم همه چی عالی منتهی واقعا دیدم نمیتونم بعد ها خیلی دچار مشکل میشیم 

بالاخره من از روز اول شغل اینو میدونستم