2777
2789
عنوان

دع..ا نو...یس خوب کسی سراغ داره

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مگه دعا چیکار میکنه 🥺

تو فقط بدون اگه دعای دعانویس اون ریسمان های ساحر های فرعون باشه قرآن معجزه خداست و همون عصای حضرت موسی هست که تبدیل به اژدها میشه و همه ریسمان ها رو می بلعه . روزی پنجاه آیه قرآن بخون هر مدل سحر و جادو و دعا رو نابود می‌کنه 

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
عزیزم اگه خواستی درخواست بده تا تو ایتا ی کانال معرفی کنم که ببینی هیچ دعانویسی تاثیر نداره غیر قدرت ...

کاش منم می‌تونستم یه کاری کنم اونی که عاشقشم برگرده پیشم

چه حکایت عجیبی دارد پاییز عاشق را عاشق تر می کند و تنها را تنهاتر
چرا مگه دعا چیکار میکنه 🥺

عزیزم دعانویسها با اجنه و موکل ارتباط دارن کافیه اسم خودتو مادرت رو بهشون بگی برا رفع مشکلت جن وارد زندگیت میکنن و وقتی جن وارد زندگیت بشه به راحتی نمیره بیرون و هزاران مشکل دیگه برات بوجود میاره تا دوباره بری پیش دعانویس و تا اذن ندی وارد زندگیت نمیشن با رفتن پیش دعانویس روزنه باز میکنی براشون و اذن ورود به زندگیت پیدا میکنن.

عزیزم اگه خواستی درخواست بده تا تو ایتا ی کانال معرفی کنم که ببینی هیچ دعانویسی تاثیر نداره غیر قدرت ...

اگه کسی واقعا از طریق لبادت زیاد دارای موکل رحمانی باشه واقعا نیرو و قدرتش رو داره که بتونه گره ای از کار کسی باز کنه.منم اعتقاد نداشتم تا وقتی خودم کارم گیر کرد و واقعا ب اون شخص ایمان اوردم و ایمان هم دارم چون با چشمام دیدم ازش

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

میشه شماره ایی چیزی به منم ازش بدی

بهم پیام بده.اینجا بزارم بیچاره رو اذیت میکنن چون برا هرکسی کاری نمیکنه فقط مگه از طرف پن بهش پیام بدی جواب زنگتو بده

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

من وارد نیستم به این سایت میشه لینکشو بزاری برام دعات میکنم بخدا

احتجاب

ده آیه بقره

شصت قاف

پاکسازی با نمک هر دو

گلاب قرآنی

اینا اصل هستند. طبق دستور انجام بده. سوره یس زیاد بخون

دعا یا هررر چی پیدا کردی بریز تو یه کم گلاب تا خیس بخوره و حل شده و بریز آب روون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12718036/برطرف-کردن-تمام-مشکلات-ماورایی?postId=322620886

وای چقدر سم 😐بعضیا روانین😐😐😂

خیلییی 😑😂 صب تا شب گوشیمو داغون کردن از بس بهش زنگ زدن یه بار یه زنه زنگ زد برداشتم گفت خانم .. توروخدا بدادم برس من مادر شوهرم برام کادو نگرفت براش طلسم بدبختی انجام بده 😑😑😑