2777
2789
عنوان

خانمای آشپز

80 بازدید | 12 پست

برای 15 نفر بخوام چلوگوشت درست کنم چند کیلو گوشت گوساله نیازه؟!

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اوه اوه خیلی میشه پولش تقریبا ۵کیلو میخوایی چون قطعاتش درشت

یه آشپز میگفت برای هر نفر 150 تا 180 گرم 

من فکر کردم این مقدار کم باشه

به نظر تو کم نیست؟!

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
میتونی کنارش یه غذایی دیگه هم درست کنی

3 کیلو گوشت گوساله گرفتم 

دوتا مرغ هم بگیرم کنارش؟! 

کافیه به نظرت؟! 

حقیقتاً میخوام یه شام خوب بدم 

به نظرم ۳تا مرغ شکم پر درست کن با گوشت قرمز هم یه نوع خورشت بپز دونوع هم برنج بزار

3 تا مرغ زیاد نیست؟! 

در اصل 12 نفریم که دو نفر بچه ان و غذا نمیخورن یکیشونم رژیمه و فقط سالاد میخوره 

در اصل غذاخور 9 نفر هستیم 

باز من قراره مهمونی بدم از قبل استرس گرفتم🥺 

3 تا مرغ زیاد نیست؟!  در اصل 12 نفریم که دو نفر بچه ان و غذا نمیخورن یکیشونم رژیمه و فقط سالاد ...

آها من واسه ۱۵نفر گفتم بعد مرغ شکم پر باید مرغش کوچیک باشه که قشنگ دربیاد واسه ۹نفر دوتا شکم پر یک کیلوو نیم  گوشت هم واسه خورشت کافیه 

آها من واسه ۱۵نفر گفتم بعد مرغ شکم پر باید مرغش کوچیک باشه که قشنگ دربیاد واسه ۹نفر دوتا شکم پر یک ک ...

میتونی یه برنج ساده با یه ته چین هم درست کنی خوش بحالت عاشق مهمونی دادنم ولی شهر غریبم سالی یه بار مهمون ندارم 

میتونی یه برنج ساده با یه ته چین هم درست کنی خوش بحالت عاشق مهمونی دادنم ولی شهر غریبم سالی یه بار م ...

منم حقیقتاً یه ساله مهمونی ندادم بخاطر بارداریم از دورهمی اومدم بیرون دوست نداشتم پشت سرم حرف باشه که فقط میاد میخوره خودش شام نمیده 

حالا شوهرم دوست داره دوباره رفت و امد کنه باهاشون 

میخوام یه شام خوب بذارم جلوشون که پشتم حرف نباشه 

فامیل شوهرم هستن یکیشون به شدت فوضول و دهن لقه قطعاً تا تعداد خیارای روی سالاد رو هم میره میشینه پیش جاریم میگه😑 

با جاریم قطع رابطه ام 

یه حس زنانه که میگه همه چیز باید بی عیب و نقص  و دهن پرکن باشه تا خار بشه به چشم جاری😅