2777
2789

من مرکز ناباروری میرم این ماه روز سوم سونو دادم دکتر واسم 2تا امپول اچ ام جی نوشت و لتروزول روزی دوتا بعد گفت روز دهم برم سونو بنظرتون،اگه تا روز دهم فولیکولم غالب نشه و ریز باشه باز دارو میده یا دیگه میره واسه ماه بعدی؟اخه قرارهiuiبشم😢 خیلی ناراحتم قبلنا بااین داروها نهایتا میشد17فولی میترسم این ماه هم همینجور بشه و iuiواسم انجام نده،تجربه ای دارید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷ خوبه دیگه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

۱۷ تا فولی که عالیه   نگرانی نداره

۱۷ تا سایز فولی ۱۷

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

والا دلم میخاد راهنماییت کنم ولی حتی نمیدونم این کلمات ک بکار بردی چی هستن وب چ کار میان و حتی تلفظش ...

آمین که هیچ وقت نفهنی

ان شاالله کلی فولی تپل و ازاد شده داری برای روز انتقال اما اگه خدایی نکرده تخمکا ریز باشن سیکلت کنس ...

انشالله عزیزم ،مشکل اینه که شهری که میرم دکتر دو ساعت و نیم فاصله داره کلی دردسر میکشم تا برم و بیام،این شانس منه😢

استرس باعث میشه فولیکولا بالغ نشن    اگرم بالغ بشن آزاد نشن پس استرس نداشته باش و بسپار ب ...

باشه عزیزم ممنون ،توکل برخدا❤،بعد الان روز چهارمیه که لتروزول میخورم تخمدان چپم درد میکنه بنظرت دلیلش چیه؟

انشالله عزیزم ،مشکل اینه که شهری که میرم دکتر دو ساعت و نیم فاصله داره کلی دردسر میکشم تا برم و بیام ...

ان شاالله نتیجه میگیری    میدونم خیییلی سخته

اما باور کن همش از استرسه

من اولین بچم و بعذ کلی استرس با Ivf باردار شدم اما وقتی کاملن دیگه بی خیال شدم و استرسام تموم شد که دیگه بچه دارم دوتا بچه خداخواسته باردار شدم

باشه عزیزم ممنون ،توکل برخدا❤،بعد الان روز چهارمیه که لتروزول میخورم تخمدان چپم درد میکنه بنظرت دلیل ...

بدنت داره بیشتر از حد توانش تخمک گذاری میکنه پس یکم درد طبیعیه

مواظب باش هایپر نشی فقط