2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا به استقلال مالی رسیدم در ادامه با همسرم آشنا شدم که ایشون خیلی براش مهم بود همسرش تحصیلکرده و شاغل باشه 

البته صحبت پولش نبود از لحاظ شخصیت اجتماعی براش مهم بود 

سوما ..الان کلی دوستان خوب تحصیلکرده با شخصیت دارم که وقتی کنار هم هستیم واقعا لذت میبرم 

نه بابا 🥲حتی ارزش ندارع برای ای رشته ای که دارم  درس بخونم :)

چه رشته ای؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

شما دکتری ن پزشک 🙄

پزشک هست چون پزشک عمومی شده بعد phd ژنتیک گرفته

امضاشو بخون ، برای منم همین سو تفاهم تو پیش اومده بود 😂

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
دو تا رشته  خوندم تو دانشگاه دولتی...عمران و مطالعات منطقه ای.. کارم مرتبط با کارای شهرداری هاس ...

من جغرافیا و برنامه ریزی شهری میخونم

امیدوارم بتونم کاری پیدا کنم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

دقیقا حقوق کارمندی ۱۲ میلیونه بعد یه سرم اوردینیری ۸۰۰ تومنه،فقط یه سرم دیگه ببین بقیه نیازا چقدر گر ...

اوردینری به معنای معمولی هست اینو تو خارج از ایران برای کسایی که قیمت مناسب ارزون میخوان تولید کردن ولی تو ایران جزو گرون ترین برنده  

چه رشته ای؟

آموزش ابتدایی❤

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
کار کمه اما بعضیا که زرنگن خوب پول در میارن توش. برو تو کار تفکیک و تهیه طرح های توجیهی. بدک نیست کا ...

رشته ایه که باید حتما ارشد گرفت

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم