2777
2789

سلام ، من ده ساله ازدواج کردم و با مادرشوهرم تو ی ساختمونم ، مادرشوهرم از اون آدماس که فک میکنه فقط خودش مادره و فقط اونه که پسر زاییده و شوهر منو میپرسته ، البته شوهر منم خیلی هواشو داره الان ده ساله من میگم از این خونه بریم میگه نه مادرمو تنها نمیزارم در حالیکه برادرشوهرای دیگم هیچ کدوم ی ثانیه هم کنار مامانشون نموندن حالا شاید بگید خب خونه داده بهتون ، نه والا خونه هم از خوده شوهرمه ، بعد مادرشوهرم هر چقدر شوهرمو دوس داره به همون اندازه از من بدش میاد دیشب خونه خواهر شوهرم بودیم و دو تا خواهر شوهرای دیگمم بودن بحث عروسی شد ، مادرشوهرم خرج عروسی برادرشوهر هامو داده از پول طلا و وسایل بگیر تا خرج عروسی و دعوتی و اینا ولی شوهر من واسه من عروسی نگرفت و خدا شاهده مادرشوهرم ی قرون کمک نکرد تو عروسی من ، و نه مهمونی دعوت کردن نه هییییچی بعد مادرشوهرم میگفت دیشب عروسی فلانی انقد برکت داشت همه چی خوب پیش رفت و خیلی خوش گذشت ، اون همه مهمون بودن غذا هم عالی و هیچ کم و کسری نبود ، من که میدونم منظورش به من بود بعد خواهر شوهرم گفت مامان عروسی اینام برکت داشت چرا اینجوری میگی ، من هیچی نگفتم هرچیم بگم که شوهرم پشتم نیست و میگه تو غرغرویی و بد برداشت میکنی 😥 شما جای من باشین چیکار میکنین ؟

راهی جز تحمل نی

تا جواب بدی خوشش میاد

حرص نخور بیخیال باش تا به هدفش نرسه

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برکت چه ربطی داشت به عروسی پسرش؟این چه جور دوست داشتنیه که یه قرون خرج بچه هاش نمیکنه؟

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

بگو برکت از بزرگ‌ترهای مجلس میاد .حتما بزرگترهاشون برکت دادن به عروسیشون ‌

جووون شما رو باید سیو کنم واسه مواقع اضطراری😂

چه ذهنی داری ماشاالله 

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
جووون شما رو باید سیو کنم واسه مواقع اضطراری😂 چه ذهنی داری ماشاالله 

حالا تو این مواقع اصن نباید جواب بدی و حتی نشون بدی حرف رو شنیدی یا فقط خودشون بگن و خودشون بشنون،