2777
2789

بچه ی من میخواد 24 ساعت سینم دهنش باشه خیلی اذیتم براش شیشه شیر طرح سینه مادر خریدم ولی نمیگیره شما چیکار میکنید؟ منو یه راهنمایی کنید چیکار کنم براش حس میکنم سیر نمیشه

همیشهکسی که ناله می‌کند، مظلوم نیست. گرگ وقتی زوزه می‌کشد برای دریدن است نه کمک کردن..... 

تا ۶ ماهگی اینطوری بود منم بهش شیرخشک دادم 

شیرمم کم و رقیق بود وزنم نمیگرفت باهاش ۲۴ سالته باید دهنش بود منم هلاک و داغون 

بچه بعدی فقط شیرخشک میدم دیگه

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

پسر منم همینطور بود ولی چون سیر نمیشد گریه میکرد.

اگه گریه نمیکنه احتمالا سیر میشه.

من شیشه شیر مارک بیبی لند ایرانی گرفتم،با سر شیشه عادی(ارتودنسی نمیخورد بچم) ولی باید ۰-۶ ماه باشه.

شیر خشک هم آپتامیل و ببلاک خوبه.

ولی تا ۳ ماهگی عادیه زیاد مک بزنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچت چند ماهشه؟ بچه منم بجز شیر مادر هیچی نمیخورد تا اینکه بعد ۵ ماه یواش یواش عادتش دادم با انیمیشن آهنگ غذا خوردن کودک که از گوگل سرچ کرده بودم بهش غذا دادم تا امروز.

اولش خیلی سخت بود اصلا قبول نمیکرد ولی من کوتاه نیومدم حواسشو پرت میکردم و چند قطره فرنی یا پوره بادام درختی میریختم حلقش. ولی الان تا حدودی عادت کرده و چند قاشق غذا میخوره وبعد غذا خوردن یکم شیر خودمو هم میخوره و سنگین میشه و میخوابه.

فقط حواست باشه اولش فرنی خیلی رقیق مثل شیر مادر بهش بده و در حد چند قطره یواش یواش حجمشو زیاد کن . هفته بعدی مواد دیگه به غذاش اضافه کن . موادی که مجازی بدی تو اینترنت هست سرچ کن و هر هفته یه ماده بهش اضافه کن.

بچت چند ماهشه؟ بچه منم بجز شیر مادر هیچی نمیخورد تا اینکه بعد ۵ ماه یواش یواش عادتش دادم با انیمیشن ...

اوایل با لعاب برنج شروع کنه بهتره

دکتر بهم گفت تو شیشه سرلاک خوری میدادم خوب بود دلشک میگرفت

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️