2777
2789
عنوان

دوران عقد

167 بازدید | 10 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من ۲سالی هست که تاپیک هاتونو میخونم و این اولین تاپیک خودمه .اگه کمکم کنید ممنون میشم

من فروردین امسال عقد کردم ولی خب بدلیل تحصیل همسرم مجبوره بره تهران و هر هفته یا هر ۲هفته یکبار بیاد.وقتی میاد خیلی خوبه باهام یکسری اختلافات ریز بود ک خب کم کم یادش دادم و حل شد ولی وقتی می‌ره تهران من دوست دارم هرروز بهم زنگ بزنه و پیام بده ولی فقط آخر شبا پیام میده بنظرتون چیکار کنم چی بگم بهش که بیشتر بهم زنگ بزنه ؟؟خودش میگه من آدم زنگ و پیام نیستم ولی بخاطر تو ی بار زنگ میزنم و پیام میدم ولی من فکر میکنم حالم مهم نیست براش که این مدلیه تو پیام دادن و زنگ .

بنظرتون چیکار کنم🥲

لبخند بزن رفیق خدا هواتو داره⁦⁦^⁠_⁠^

بنظر من تو این مورد زیاد بهش گیر نده

چون اگر از رو اجبار باشه به دلت نمیشینه 

و از طرفی آدما کلا بدشون میاد به کاری که دوس ندارن وادارشون کنی و کم کم خسته میشن

بهتره رو خودت کار کنی که با این قضیه کنار بیای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رل منم همینجوریه با یه تفاوت که اون تو شهر خودمونه اونم اهل چت کردن نیست 😐 ولی خب شما عقدین نباید اینجوری باشه حالا اگه میگفت موقع امتحانامه وقت نمیکنم قابل درک بود

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس
در طول روز درگیر کار و درسش نیست؟ بیکاره بازم پیام نمیده؟

هم درس میخونه هم کار می‌کنه .گاهی هم بیکاره ولی خب تایم پیامش آخر شباست 

رل منم همینجوریه با یه تفاوت که اون تو شهر خودمونه اونم اهل چت کردن نیست 😐 ولی خب شما عقدین نباید ا ...

یعنی میگی نباید اینجوری باشع؟؟نگرانم کردی باز من خودمو قانع میکردم میگفتم مدلش نیست همینکه بازم شبا وقت می‌زاره برام کافیه

یعنی میگی نباید اینجوری باشع؟؟نگرانم کردی باز من خودمو قانع میکردم میگفتم مدلش نیست همینکه بازم شبا ...

چون عقدین و از هم دورین باید هر روز از هم خبر بگیرین حالا آخر شب هم از خودش خبر میده مشکلی نیست باهاش تماس تصویری بگیر 

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس
اها ، خوشبخت بشین  چند وقته عقد هستین؟ ینی ایشون ۲۱ سالش که بود عقد کردین؟ و شما ۱۷؟؟  ر ...

عزیزم امروز اولین سالگردمونه.میشه یکسال پیش .راضی که والا چه عرض کنم هرکسی مشکلاتی داره منم مشکلاتمو تاپیک زدم میتونی بری بخونی ولی در کل اره خوبه خداروشکر