سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من ۲سالی هست که تاپیک هاتونو میخونم و این اولین تاپیک خودمه .اگه کمکم کنید ممنون میشم
من فروردین امسال عقد کردم ولی خب بدلیل تحصیل همسرم مجبوره بره تهران و هر هفته یا هر ۲هفته یکبار بیاد.وقتی میاد خیلی خوبه باهام یکسری اختلافات ریز بود ک خب کم کم یادش دادم و حل شد ولی وقتی میره تهران من دوست دارم هرروز بهم زنگ بزنه و پیام بده ولی فقط آخر شبا پیام میده بنظرتون چیکار کنم چی بگم بهش که بیشتر بهم زنگ بزنه ؟؟خودش میگه من آدم زنگ و پیام نیستم ولی بخاطر تو ی بار زنگ میزنم و پیام میدم ولی من فکر میکنم حالم مهم نیست براش که این مدلیه تو پیام دادن و زنگ .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رل منم همینجوریه با یه تفاوت که اون تو شهر خودمونه اونم اهل چت کردن نیست 😐 ولی خب شما عقدین نباید اینجوری باشه حالا اگه میگفت موقع امتحانامه وقت نمیکنم قابل درک بود
نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس
اها ، خوشبخت بشین چند وقته عقد هستین؟ ینی ایشون ۲۱ سالش که بود عقد کردین؟ و شما ۱۷؟؟ ر ...
عزیزم امروز اولین سالگردمونه.میشه یکسال پیش .راضی که والا چه عرض کنم هرکسی مشکلاتی داره منم مشکلاتمو تاپیک زدم میتونی بری بخونی ولی در کل اره خوبه خداروشکر