بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ی ماه پیش تو اقوام این اتفاق افتاد و بچه الان با مادره و زیر۷ساله
این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
حضانت گه کلا با پدر هست مگر بچه زیر هفت سال باشه.که اونم به محض اینکه به سن هفت سالگی رسید باید به پدر داده بشه.به نظرم اگر بحث جدایی هست با کاری که مادر کرده همون تحویل پدر داده بشه خیلی بهتره.یا حتی بچه درین صورت بهزیستی یا حتی پیش پدر و مادری که بچه ندارند ولی علاقه ی شدید به داشتن بچه دارند بزرگ بشه آرامش بیشتری داره تا پیش این مادر یا پدر دلشکسته باشه
اره دادگاه توهرشرایطی بچه ی زیر۷سالو میده مادر..بعدم پیام و تماس همش الکیه تا شاهد نباشه دادگاه اصلا قبول نمیکنه..این ک من میگم کلی ازش چت و عکس داشتن باز دادگاه بچرو نداد
این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
به نظر شما نیست؟ اگر همسر اون خانم کنارش بود باز اون خانم به خودش اجازه میداد که پیام بازی ک ...
بعضیا مثه من مرض دارن.من حتی شوهرمم کنارمه.اما از اول ازدواجمون سنتی بود...قبلا در حد اس ام اس و ... خیانت کردم...ولی الان فکر دیگه ای توی سرمه.می خوام پسرم بزرگ بشه.الان دیگه هشت سالشه.دو سال دیگه صبر میکنم.تو این مدت خیلی به خودم رسیدم و از قبل جوونتر شدم.دو سال دیکه هم وقت دارم.بعدش به خودم وعده ی آزادی دادم.براش هم همه چی رو آخر این دوسال توضیح میدم.بعد هم به حق و حقوقم میرسم و هم آزاد میشم.راستش این مدت که به خودم خیلی میرسم و شادتر زندکی میکنم چون امید دارم.اون بیشتر کنارمه و دوست داره من فقط باهاش باشم.درصورتی که قبلا که افسرده بودم و مدام توی کوشی دنبال این و اون و فکر یه آدم دیکه که دوستش داشتم و هنوز به فکرشم شوهرمم روز به روز ازم دورتر بود...اون موقع فهمیدم کارم عواقب بدی برام داره. فکر کردم و این تصمیم به سرم زده