2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم کارمند بانک بودن میخایی بپرس

مربوط به خواهرمه یخورده پول جمع کرده فک کنم ۱۰ یا پونزده میلیون میگه بانک سود چقدر میده ماهانه؟یا میگه طلا دارم حدود ۱۰ گرم میشه اونو بانک بزارم اصلا قبول میکنن سودی هم داره؟چقدره خودش بچه کوچیک داره گفت من فردا برم بپرسم حقیقتا منم لش کردم حال ندارم گفتم کسی بلده بگه

۱۵۰ میلیون وام ۴ درصد ۷ ساله ماهی چقدر سودش

هرچی هست همش برا گیرنده سوده والا تواین دوره وام چهاردرصد گیر میاد بچسب بش...تو مملکت ما وام ۱۸درصدم بگیری طلا بزاری کنار دوسال بعد سه برابر شده...ولی دقیقشو فردا میپرسم از بابام اگه کسی بلد نبود

هرچی هست همش برا گیرنده سوده والا تواین دوره وام چهاردرصد گیر میاد بچسب بش...تو مملکت ما وام ۱۸درصدم ...

ممنون عزیزم آره میدونم سوده ولی چون به اسم پدرم نمیاد بره دنبالش میگه وام خوب نیست خواستم ببینم قسطش چقدر ببینم میتونم راضیش کنم خودم قسطش بدم بگیرمش

مربوط به خواهرمه یخورده پول جمع کرده فک کنم ۱۰ یا پونزده میلیون میگه بانک سود چقدر میده ماهانه؟یا می ...

طلاکه سودی نداره تازه ماهانه یه چیز باید بدی صندوق امانات الان فک کنم صد ملیونی ماهی یه تومن سود باشه ده ملیون شاید ماهی صد تومن ولی دقیقشو برات میپرسم فردا یادم بنداز اونم ارزش نداره بخابونه بانک بنظرم طلا کنه بزاره کنار بهتره

ممنون عزیزم آره میدونم سوده ولی چون به اسم پدرم نمیاد بره دنبالش میگه وام خوب نیست خواستم ببینم قسطش ...

قسطش حدودا یک و هشتصد الی دوتومن میشه فک کنم بنظرم خیلی خوبه دوسال دیگه دوتومن خیلی قسط سبکیه هرچند الانم سبکه