2777
2789
عنوان

همدردی

117 بازدید | 12 پست

سلام اسم دخترم بهار دوسالشه متولد زمستون اونموقعی که بارداربودم بعضیا گفتن بچه زمستون اسمشو بهارمیزاری گفتم چ ربطی داره زمستون بهار می‌کنه بعد زایمانم اصلا یجوری شدم چرا متولد بهار نبود اسمشو بهار گذاشتم از بس اسمشو می‌پرسیدن میگفتم بهار میگفتن متولد بهاره حتی تا پای تغییر اسمم رفتم ولی سر توضیح دارشدن شناسنامه و... بیخیال شدم اصلا نتونستم و نمیتونم تصمیم درست بگیرم واسه تغییر اسمش ،نمیدونم چرا بیخیال نمیشم هی میگم چرا اون موقع اینجوری فکر میکردم گزینه های دیگم هانا رها نفس هستی و... بهتربودحتی واسه تغییرش نمیتونم تصمیم بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسیار اسم زیبایی است.. و اصلا معنایی نداره که بهار پاییز یا هر فصلی دیگر باشه..  بنظرم ...

مرسی عزیزم تاحالا بارها واسه تغییراسمش رفتم ولی پشیمون شدم ولی این فکر لعنتی دست برنمیداره مرسی از راهنماییت

عزیزم نمیگه چراتابستونم اسمم بهار دوست داره اسمشو چندسالشه

نه نگفته تاحالا 

۱۶ سالشه 

حساس نباشین 

نصف دوستای من اسمشون یلداست 

ولی تو شب یلدا دنیا نیومدن 

بهار یعنی آغاز نو شادابی 

امید :)))) 

ربطی به فصلش نداره

نه نگفته تاحالا  ۱۶ سالشه  حساس نباشین  نصف دوستای من اسمشون یلداست  ولی تو ...

اتفاقا ی دوست دارم خودم متولد پنج فروردین اسمش یلداس نمیدونم سر اسم دخترم عجیب یجوریشدم ب همسرم میگم گزینه های دیگمون بهت بود مرسی از زاهنماییت