2777
2789

سلام دوستان یه چند وقتی هست که ما با خانواده پدرم به مشکل خوردیم کلی جنگ داشتیم این مدت اینم بگم اون کسی که تو این مدت بیشتر از همه اسیب دید پدر من بود 

تو همه این سالهایی که پدر بزرگم فوت شده بابام و عموهام شریک بودن تو کارخونه ای که متعلق به پدر بزرگم بود کار کردن 

حدود سه سال پیش بابام به خاطر تحمل نکردن بد رفتاری های برادر کوچیکترش گف من دیگه پامو اونجا نمیزارم خلاصه دعواها ازونجا شروع شد تو این سالا ما صادقانه کار کردیم و هر چی داشتیم شریک بودیم از خودمون زدیم مبادا مال حروم سر سفرمون باشه... ولی اونا هیچوقت صادق نبودن و همه چی شونو قایم کردن تازه گندش بالا اومده 

مدل گند بالا اومدنشم داشتان داره😂😂پا به کلانتری و اینا باز شد کل حیثیت زنعموم رفت

اینا به کنار تو این مدت جنگ و دعوا بازنده ما شدیم هیچی بهمون تعلق نگرفت حتی سهم الارث 

مادر بزرگم (مادر مادرم) دختر خاله پدر بزرگم (پدر پدرم) میشه چند روز پیش خواب دید پدر بزرگم با شکم پاره پاره تو خوابش ناله میکرد 

پدر بزرگم ادم خوبی بود تو زندگیش همیشه حلال و حروم اولویت اولش بود... همیشه هم زندگی ساده ای داشت ولی پسراش باما اینجوری کردن 

از سر حسادت و کینه گذشته.... که اونم داستان داره 

حالا من نگران پدر بزرگمم بنظرتون داره عذاب میکشه من چکاری از دستم بر میاد؟ 

براش یس و فاتحه بخون

مگه میشه سهم ارثتون بهتون نرسه؟

عزیزم پول حروم بالاخره از یه جا گندش بالا میزنه ریر و زودداره 

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
براش یس و فاتحه بخون مگه میشه سهم ارثتون بهتون نرسه؟ عزیزم پول حروم بالاخره از یه جا گندش بالا ...

شده دیگه عزیزم کلی قضیه پیچ تو پیچ هست فقط اینو بگم که عموم کارخونه بابا بزرگمو کشیده بالا... بابامم این وسط خالی مونده.... خالی خالی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه

براشون صدقه و خیرات بده و قرآن بخون، ان شاءالله مشکلشون حل بشه🤲

حمد و توحید خوندم براشون

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
شده دیگه عزیزم کلی قضیه پیچ تو پیچ هست فقط اینو بگم که عموم کارخونه بابا بزرگمو کشیده بالا... بابامم ...

چه میشه کرد!

از اول باید درست و قانونی پیش میرفتن که به اینجا نرسه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b