2777
2789
عنوان

ویپveyp

| مشاهده متن کامل بحث + 824 بازدید | 22 پست
من برا همسرم گرفته بودم واسه من شارزی بود و مایع میریختی‌توش  خیلی‌مضره ولی اره واسه یه مدت اس ...

فکر کنم منم باید با پاف دائم بخرم

همسرم خیلی دوست داره

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویپ نیکوتین ندارن اکثرا و اسانس دارن و فقط تولید دود میکنه البته نیکوتین دار هم بعضا هستن

ولی پاد برای ترک سیگار مصرف میشه نیکوتین نمیسوزه و بر اثر حرارت توسط بخار آب کار میکنه یعنی اون دود بخاره نیکوتینه

و اینکه نیکوتینش هر چقدر بالا هم باشه به یه سیگار قطران متوسط هم نمیرسه

من همسرم دو ساله مصرف میکنه

ویپ نیکوتین ندارن اکثرا و اسانس دارن و فقط تولید دود میکنه البته نیکوتین دار هم بعضا هستن ولی پاد ب ...

عزیز ویپ بهتره از پاد هسته؟؟؟

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  
عزیز ویپ بهتره از پاد هسته؟؟؟

شما کرمانی هستی؟

آره خب دیگه نیکوتین دارشو نخری ضرر کمتری میرسونه

فقط یه قسمتی داره به اسم کویل

اون مصرفیه هر دو ماه اینا باید عوض بشه قیمتی هم نداره از ۲۰۰ هزار به بالاست

شما کرمانی هستی؟ آره خب دیگه نیکوتین دارشو نخری ضرر کمتری میرسونه فقط یه قسمتی داره به اسم کویل ا ...

اره کرمان 

جایی میشناسی من فردا برم؟؟؟؟

نه قربونت برم من گیلانیم یه رفیق کرمانی دارم اونم میگه هسته  از لهجتون خیلی خوشم میاد منو یا ...

فدات گلی