2777
2789
عنوان

خونوادم خیلی اذیتم میکنن

716 بازدید | 37 پست

سلام دوستان 

خوابگاه(پانسیون) خوب تو تهران و قیمت مناسب میشناسین؟

من دیگه نمیتونم باهاشون زندگی کنم 

یه دختر آروم و بی آزار ی ام مدام عذاب روحیم میدن میگن شوهر کن چرا شوهر نمیکنی (خواستگارام همه عوضی و داغونن)

خودم فوق لیسانسمو تازه گرفتم بیکارم فعلا 

ولی خب خواستگارام در حد خونوادم بیسوادن (دیپلم ردی هستن یعنی )

حالم خیلی بده بغض داره خفم می‌کنه 

چرا من نباید یه خونواده خوب داشته باشم 

نفرین میکنم مامانمو که بچه بودم الکی منو با شلنگ و سیخ و ...میزد الان هم که بزرگ شدم بهم می‌خنده میگه چون بزرگ شدی نمیتونم بزنمت و داره با عذاب روحی دادنش کار خود شو میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه چرا عزیزم چندسالته گلم خودتو اذیت نکن ابجی جان 

الان دردمو به خواهرم که متاهل هست گفتم تو چت 

گفت فردا به مامان زنگ میزنم میگم بهش 

جالب اینجاست مامانم دروغگوی کذابه جلوی اونا میگه نه نمیگم بعد میگه و کار خودشو می‌کنه 

بغض داره خفه ام می‌کنه  تقاص اشک های منو مامانم میده یعنی ؟

عزیز دلم منم شرایط تورو داشتم منم خیلی سختی کشیدم خیلی تحت فشار بودم از سمت خانوادم 

درسم تموم شده بود و کار پیدا نمیکردم مونده بودم گوشه خونه،بیشترم سر کوفت هزینه های درسم رو میزدن تو سرم

ولی تلاش کردم سر کار رفتم طوری ک بعدا با افتخار ازم جلوی بقیه تعریف میکردن 

عزیز دلم منم شرایط تورو داشتم منم خیلی سختی کشیدم خیلی تحت فشار بودم از سمت خانوادم  درسم تموم ...

قیافم خیلی آرومه هفته پیش یجا رفتم مصاحبه کاری بخاطره چهره معصوم ام منو رد کردن 

کلا فکر میکنن آدم های آروم سادن

منم قیافم معضلی شده برام هر جا برم میگن خبر میدیم وبعدش خبر هم نمیدن 

پس من چکار کنم الان ؟ احساس میکنم از غریبه ضربه روحی بخورم بهتره تا از خانواده ضربه بخورم 

یا کار پیدا کن ک زیاد خونه نباشی یا اقدام کن برای دکتری , برو ی شهر دیگه خوابگاه دانشگاه بمون

الان دردمو به خواهرم که متاهل هست گفتم تو چت  گفت فردا به مامان زنگ میزنم میگم بهش  ...

قوربونت برم عزیزم برادر یا پدر نداری حمایتت کنن کسی نیست حمایتت کنه عزیزم کار پیدا کن مستقل شو برا خودت تا کی میخوای با مادرت زندگی کنی کدوموشهری