2777
2789

یکی از خواهر شوهرام

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر كسى ميتونه منو ناراحت كنه مقصر منم كه اونقدر بهش پر و بال دادم كه بتونه باعثه ناراحتيم شه

شما از افراد بى ارزش ناراحت نميشيد از كسايى ناراحت و متنفر ميشيد كه براتون مهم باشه 

به آدما اونقدرى ارزش ندين كه باعث وجود نفرت و سياهيه قلبتون بشن

به نام خدايى كه هرگز مرا با تو نديد...🖤🕊

خواهرم واقعا دیگه توان ارتباط باهاشو ندارم انقد که سمه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
باور کن من   اخلاق یکی از خواهرشوهرام رو بیشتر از خواهر بزرگم  میپسندم باورتون میشه؟

چرا اکثر خواهر بزرگا با بقیه خواهرا نمیسازن اخه ؟؟؟ 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

خودم 😠خودم کردم که لعنت بر خودم بادددددد  

کاربر قدیمی هستم با یه کاربری  جدید😘😘😘 دستم به بودنت نمیرسد*اما بگذار سربسته بگوییم**طوری دوستت میدارم ***که هر شبانه روز بی انکه ببینمت****بی انکه ببوسمت*****بی انکه لمست کنم*****بودنی ترین بودنی شخص جهانم شده ای*****🌹🌹🌹 شعر بالا به یاد عزیزترین عزیزامن که از دست دادم ❤ممنون میشم برای شادی روحشون یک صلوات بفرستی🌹🌹🌹�
یعنی من احساس میکنم از شادی‌های من خوشحال نمیشه  در صورتی که من اینجوری نیستم و از خدامه خونواد ...

دقیقا ولی واقعا به نظر من خ. اهر بزرگتر تو سر نوشت ادم خیلی تاثیر داره بی شک اگه دلسوز باشه خیلی تاثیر داره 

برا من که حسود به تمام معنا حتی به چیزای خیییلی پیش پا افتاده حسادت میکنه سنشم کم نیست و شرایط زندگیشم از من بهتره

نمیدونم چرا اینطوری 

دقیقا ولی واقعا به نظر من خ. اهر بزرگتر تو سر نوشت ادم خیلی تاثیر داره بی شک اگه دلسوز باشه خیلی تاث ...

من تازه خواهر بزرگم جوریه که مثلا اگه بابام از من تعریف کنه نمیتونه تحمل کنه و بدی منو به بابام میگه در صورتی که الان بزرگه و عروس هم داره بارها بهش گفتم حرفی رو که بهت میزنم به کسای دیگه نگو ولی توجه نمیکنه واگرم بفهمه مخفی کردم ازم قهر میکنه و ناراحت میشه