2777
2789
عنوان

اختلاف بین من و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم خواسته توجهت رو جلب کنه اگه دوست نداشت می‌گفت خودت و بچت و کل میکنم ولی می‌دونه از بچه نمیتونی ...

نمیدونم خیلی ناراحت شدم ولی خیلی هوامو داره پدرم فوت شد ی مراسم خیلی بزرگی گرفت فامیلامون همه از حسودی ترکیدن

واقعا ده سال دوست بودین؟؟؟

حالا نه ۱۰ سال اون مثال بود که یعنی زیاد دوس بودم باهاش 

تا کاراشو کنه بهم برسیم ۵ سال طول کشید

۵ سال منو دیده همه مدلی بعد حالا بعده ۷ سال از ازدواج یادش افتاده من فلان جای هیکلم چاقه یا سینه هام که بعد از شیردهی شل شده رو مسخره کنه   

آدم ها ساعت شنے نیستند ڪہ سروتهشان ڪنے دوباره از اول شروع شوند آدم ها گاهے تمام میشوند، گاهے فقط با یڪ حرف…
خدایی چجوری تونستی ده سال باهاش دوست بمونی دفاع مقدس ۸ سال بود

نه اونو مثلنی گفتم منظورم این بود طولانی منو دیده سنتی ام نبوده بگیم با دقت ندیده

بعده اینهمه سال دوستی و اونهمه سال از ازدواج تازه داره گیر میده به ظاهر بی شعور که دل منو بشکنه هی اینجوری برینه به اعتماد بنفسم 

آدم ها ساعت شنے نیستند ڪہ سروتهشان ڪنے دوباره از اول شروع شوند آدم ها گاهے تمام میشوند، گاهے فقط با یڪ حرف…
نمیدونم خیلی ناراحت شدم ولی خیلی هوامو داره پدرم فوت شد ی مراسم خیلی بزرگی گرفت فامیلامون همه از حسو ...

خدا پدرتو بیامرزه

دلم گرفت اینو خوندم

من پدرم سنش بالاس همش به من درد دل میکنه چون مریضه میگه من مردم مراسممو آبرومند بگیر دخترم. 

فقط منو مادرمو داره توی دنیا

بچه ی دیگه ای اینجا نداره یا فامیلی که هوامونو داشته باشه

منه بیچاره هم دس تنهام شوهرمم بی عرضه

بلد نیستم همش استرس دارم زبونم لال اگر اتفاقی براش بیفته من چه خاکی تو سرم کنن مراسم چجوری بگیرم کجا بگیرم اصلا بلد نیستم بهش که فکر میکنم میخوام سکته کنم از ترس 

خیلی بیکس و تنهام.

مراسم چجوریه چن شبه کجا گرفتین شما؟ هزینش چقدر میشه ؟ من خیلی میترسم دعا کن برام تروخدا بارداری دعات میگیره

خدا پدرتو بیامرزه دلم گرفت اینو خوندم من پدرم سنش بالاس همش به من درد دل میکنه چون مریضه میگه من م ...

عزیزم خدا ب پدرت سلامتی بده ب چیزی فک نکن منم داداش ندارم خونواده خودمم زیر خط فقر ولی خداروشکر شوهرم یکم دستش بازه شوهرم با داماد بزرگمون یکم دوم سوم و هفتم رو مراسم گرفتن خونه خودمون خیلی بزرگه خانوما اینجا بودن مرداهم خونه خواهرم چهلمش داماد بزرگمون ی گوسفند بزرگ سر زد بازم مراسم گرفتیم