2777
2789

عزیزم روشتون اشتباهه

من الان داشتم تایپیک حاج قاسم و میخوندم ترکید

چرا ما نباید تو کشور خودمون،تو سایت خودمون،از قهرمان ملی مون حرف نزنیم؟

چون یه عده توهین میکنن؟

راه حلش ساده س،درجا تعلیق بدون بازگشت ،بشن

در مورد هیچی نمیتونیم حرف بزنیم

یا یاد میگیرن محترمانه زندگی کنن وبه کسی توهین نکنن یا تعلیق بشن

شما داری صورت مساله رو پاک میکنی

@نی نی یار ۵

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نی_نی_یار_شب  

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

چرا آبی نمیشه ؟

تگ کردم برات عزیزم

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

چرا آبی نمیشه ؟

سلام استارتر و سه نفر هم لغو شدن شما هم ادامه بدین لغو میشین تاپیک سیاسی شد و به توهین کشیده شد هنوز نمیدونین تو سایت در این مورد تاپیک ممنوعه؟ و باید همون اول قفل باشه؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

خب هرکس ی نظری داره عزیزم اینجا بحث سیاسی ممنوعه

بحث سیاسی نبود

هر کسی نظری داره ولی حق توهین نداره

سلام استارتر و سه نفر هم لغو شدن شما هم ادامه بدین لغو میشین تاپیک سیاسی شد و به توهین کشیده شد هنوز ...

سلام گلم 

من با ی شماره ثبت کردم ولی عضو نشدم. میشه ی کاری کنید بتونم ثبت کمم؟ 

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑
سلام استارتر و سه نفر هم لغو شدن شما هم ادامه بدین لغو میشین تاپیک سیاسی شد و به توهین کشیده شد هنوز ...

سلام شبتون بخیر

اونایی و که سیاسیش میکنن تعلیق بدون برگشت کنید 

تا حرف از هرچی میشه سریع به حاشیه میکشوننش

این شماره فقط ثبت شده و کاربری نیست

دقیقا برام اینو گفتن

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

منم داشتم به همین فکر میکردم.

تو کشور خودمون درباره قهرمان ملی خودمون نمی‌تونیم حرف بزنیم.

وقتی برا سالگردشون همه جا از ایشون میگفتن،اینجا تند تند تاپیک و کاربر میترکید.

یه عده معلوم الحالم مدام در حال گزارش زدنن.

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_شب  

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

سلام شبتون بخیر اونایی و که سیاسیش میکنن تعلیق بدون برگشت کنید  تا حرف از هرچی میشه سریع به ح ...

کلا در مورد سردار تاپیک ممنوعه چون توهین میشه باید همون اول قفل باشه قانون سایت هست

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

منم داشتم به همین فکر میکردم. تو کشور خودمون درباره قهرمان ملی خودمون نمی‌تونیم حرف بزنیم. وقتی بر ...

واقعا آزاردهنده س

من اعصابم خورد میشه