2777
2789

خدایا واقعا هدفت از خلقت مردا چی بود ؟؟؟چرا باید تنوع طلب بودن تو ذاتشون باشه چرا باید انقدر به ما زنها بی وفایی کنن دلمونو بشکنن عینه خیالشونم نباشه؟؟

خدایانشد که یه بار تو این دنیای لعنتی طعم یه عشق واقعی رو بچشیم...نشد که یه روزم معنی واقعی آرامشو حس کنیم

اخه این دنیات برای من جز درد ورنج وعذاب چی داشت؟؟

خدایا خسته ام 😔😔جز پدربزرگم تو زندگیم هیچ مرد خوبی ندیدم پدربزرگ من انقدرتمام عمر شرش تو قران و سجاده و مسجد بود یادش بخیر همیشه شبا صدای نمازشب خوندنش میومد دعا کردناش اشک ریختناش.‌‌.هرماه یه ختم قرآن میکرد ..چشماش جز مادر بزرگم به نامحرمی نمی افتادیه بارم نمازش قضا نشد با دستای پینه بسته اش کشاورزی میکرد و آخر برداشت گندم همیشه سهم خمس و ذکات به فقیرا رو کنارمیذاشت یکبار نشد غیبت کسی رو بکنه هرکسی هم پیشش غیبت میکرد بهش میگفت از مردم حرف  نزنین حرف خودتونو بزنین ..کاشکی شوهرمنم اونجوری بود😔😔😔پدربزرگم خیلی منو دوس داشت نمیدونه که من الان چه حال و روزی دارم گرفتار چه همسر شیطان صفتی شدم خدایا بهم رحم کن اخرو عاقبتمو بخیر کن😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه بخشش مردها هستن ولی در اصل زن های کثیف باعث این مشکل میشن شما فکر کن یه مرد هرزه هر چی هم دنبالش باشه یه زن هرزه پیدا نکنه چطور خیانت کنه؟بعد هم با این وضعیت الان که زن ها پاهای لخت میان بیرون و بالای سینه هاشون هم پیداست این یعنی تا دلت بخواد از این زن ها زیاده

متاسفانه این کارا خیلی لذت داره نمیشه از لذتش صرفنظر کنن اگر امتحان کنن

خب زن نگیرن فقط مثله حیوون هر روز با یکی باشن چرا ازدواج میکنن که ظلم کنن درحق یه زن بدبخت که اخرشم بیماری جنسی بهش بدن...

شاید مرد خوب کم باشه ولی هست

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

خدا پدر بزرگتو حفظ کنه .. اینجوری که شما گفتی ما هم آرامش گرفتیم ازشون...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

دوست عزیز امیدوارم آرامش نصیبتون بشه

متاسفانه خانم ها جدیدا روی آقایان سفید کردن تو خیانت

واقعا خدا به همه ما رحم کنه...

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر