2777
2789

امسال کلاس نهمم و انتخاب رشته دارم،تنها چیزی که برام مهمه بازار کاره،چون به هیچ رشته ای علاقه ندارم،از اونطرف نمیخام در آینده دستم جلو کسی دراز باشه و میخام مستقل باشم،خانوادم بهم میگن فرهنگیان خوبه،ازش بدمم نمیاد،خوشمم نمیاد،شاید روانشناسی رو بیشتر از بقیه رشته ها میپسندم،چون خودم یه افسردم

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازار کار 

تجربی به خاطر تنوع رشته های پیراپزشکی

ولی تجربی مسیر سختیه

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

کادر درمان درآمد و موقعیت اجتماعی خوبی دارن شاخه پزشکی و پیراپزشکی 

اره ولی برا یه زن گاهی سخته چون معمولا شیفت شب دارن

فرهنگیان با وجود بچه هم میشه رفت

البته رشته خودم درمان بود

هر چه از دوست رسد نیکوست...

این جور انتخاب رشته رو معمولا تو کنکور انجام میدنا

تو الان باید ببینی به چه رشته ای علاقه داری و آیندتو تو کدوم میبینی اگه به بیمارستان علاقه داری برو تجربی اگه به محیط مدرسه علاقه داری انسانی بهتره 

بعد ببین ایا میتونی از پس درسای سخت رشته تجربی یا ریاضی یا مثلا فلسفه انسانی بربیای یا نه 

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
شرایطش اصن جور نیس که برم هنرستان،وضعیت مالیمون اجازه نمیده

هر رشته ای بری کلی خرج داره

یه کتاب تست کنکور برای یه درس از یه پایه ۵۰۰ هست

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

این جور انتخاب رشته رو معمولا تو کنکور انجام میدنا تو الان باید ببینی به چه رشته ای علاقه داری و آی ...

درسم تا الآن بد نبوده زیاد،ولی محبورم بکبو انتخاب کنم دیگه،چه از پسش بر بیام،چه برنیام

دیگه هیچی واسم مهم نیس...