2777
2789
پرپر ماه خدا بیامرزه پدربزرگتونو.... راستش عموی من هم ک فوت کرده بود یادمه بابا بزرگم تو وصیت نامش،حق و حقوق زن و بچشو کامل داده بود... ولی واقعا اگه پسر بمیره ارثش ب زن و بچش نمیرسه‌،ب پدر مادرش میرسه؟؟؟
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر پاییز ب زن و فرزنداش میرسه
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
آره دختر پاییز درسته. پدر من زودتر از پدربزرگم فوت شد. چندتا چیز صلح کرد پدربزرگم برای ما ندادن عموهام گفتن از پدرتون به ما ارث میرسیده این به اون در.در صورتی ک پدرم جز ی خونه چیزی نداشت و ارث پدربزرگم شاید نزدیک به میلیارد بود خیلی زمین و خونه و باغ و مغازه داشت
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 
شهره جان دقیق نفهمیدم...یعنی اگه بمیره اموال خودش ب زن و بچش میرسه،ولی از دارایی پدرش چیزی ب زن و بچش نمی رسه؟؟
خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
بچه ها اینو بدونین اگه خدای نکرده واسه کسی این اتفاق افتاد اولویت اول بدهی فرد فوت شده است مهریه مادرتون جز بدهی هایت و اول باید اون داده بشه اگه تهش چیزی موند بین بقیه تقسیم میشه
امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
خب شکایت کنید حتما حق با مادرتونه
آخی عزیزم....چقد بی انصاف بودن... شما هم از خونشون بودین آخه چطور تونستن؟؟ والا بابا بزرگ من هوای زن عموم و بچه هاشو بیشتر از بچه های خودش داشت...مث دختر خودش می دونستش... عزیزم عصبانی شدن چیزی رو درست نمیکه...بیخیالشون شو
دختر پاییز درصد داره
دختر پاییز بیخیال میشم یعنی سعی میکنم باشم الان خونه ی بابابزرگم سه دونگش مال مامانمه. صلحنامه داره ولی از بس اعصاب خوردی کشیده نمیره دنبالش کمم نیس حدود 600 متره
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷