2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره نخر

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

پس بزار منم صبر کنم سونو دومم بدم بعد بخرم سونویی که رفتم تازه افتتاح شده بخاطر همین میگم نکنه تشخیص ...

دستگاه هر جی جدیدتر باشه بهتره ولی دخترعموم گفتن دختره پسر بود

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دخترا من هم‌ پسر دارم هم دختر پسر رو‌اهدا کردم دادمش‌ به پدر مادرم‌ قضیش یکم پیچیدست پسرم الان ۹ماهشه که من با جلوگیری طبیعی وخواست خدا یهویی باردار شدم میگم مهم سلامتشه ولی ذوق دارم سیسمونی دوس دارم از الان بخرم ولی بزار دو سه هفته دیگه صبر کنم دوباره سونو بدم بعد بخرم نظرتون چیه؟