2777
2789
عنوان

سه روز پیش با شوهرم بحثمون شد

480 بازدید | 42 پست

سر اینکه لباس بچمونو پیدا نمیکرد عوض کنه عادتشه همه چیو میگه نیست منم چون میخواستم فرداش پریود شم سرش داد زدم گفتم یعنی چی که نیست؟ صد بار نگفتم خوب بگرد بعد بگو نیست؟ بعد از اتاق اومد فوش داد به مامان بابام منم جوابشو داد هرچی که گفت بعد برگشت گفت ار خونه ۵۰ متری بابات اوردمت اینجا تو خونه بزرگ از خودت دراومدی منم گفتم این خونه تو نیست خونه باباته توام ای کاش عین بابای من عرضه داشته باشی یه خونه ۵۰ متری بخری در حالیکه کن خونه بابام ۵۰ متر نیست عادتشه تحقیر کردن من تو هر دعوا. بعد من گفتم مسلمون من اعصابم خورده دارم پریود میشم چرا داری با من بحث میکنی دعوا میکنی اونم گفت منم مریض شدم سرما خوردم. خلاصه سه روزه حرف نمیزنم امروز بهش اس دادم یکم رود تر از سرکار میشه بیای بچرو نگه داری وضعیت خوبی ندارم. اخه هم سرما خوردم هم پریودم افتضاح. دیر اومد خب شاید اجازه ندادن رود بیاد امروزم اومد با بچمون وقت گذروند بهش غذا داد و بازی و اینا ولی یه دونه بهم نگفت حالت خوبه؟ بریم دکتر؟ هیچی دارم میمیرم منم واقعا 

خدایاشکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا سریع برو دکتر دوما چیز بدیم نگفتی اینطوری کرد درک نمیکنم  ابن روزا مشکلی نداشت؟

مشکلش خانوادشن که بین شوهرم و داداشش فرق گذاشتن پارسال این موقع ها بعد به طرز خیلی بدی گفتن به شوهرم همینی که هست الان باهاشون قطع رابطس حس میکنم بهونه اونارو میگیره

خدایاشکرت
بابا میگی بچه رو داره نگه میذاره خوب قهری دیگه .مردا اینطوری آن .برو بگو حالت خوب نیست لباس بپوش باه ...

نمیخوام حس کنه دارم به زور خودمو میندازم بهش که بهم محبت کنه سر همین اصلا دلم نمیخواد بهش بگم خودش باید بفهمه

خدایاشکرت