2777
2789
عنوان

خانما یه لحظه بیاین سوال دارم

159 بازدید | 15 پست

دو ماه پریود نشدم ۱۷ سالمه و مجرد 

چهار سوال که پریود میشدم هر ماه میمومد و منظم بود و هیچ دردی هم نداشتم از فروردین خبر فوت داداشم که شنیدم خیلی ترسیدم از اون موقع دو و سه ماهی یه بار پریود میشم و ماه هایی که پریود نمیشم خیلی درد دارم نمیدونم چیکار کنم میشه راهکار بهم بدید ممنون میشم 

یه روز بدون خداحافظی رفت پاره تنم...🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پیش ماما متخصص خدا رحمت کنه داداشتون منم فروردین مادرم از دست دادم 😭😭

ممنونم عزیزم خدا رفتگان شما هم بیامرزه😓😭

آخه کسی ندارم باهاش دکتر برم اجازه نمیدن تنهایی بیرون برم مامانم اصلا حالش خوب نیست داغون شده

شوک بهت وارد شده صبر کن تو سن تو بیشتر دکتر زنان میگه یه چیزه عادیه اگه خیلی اذیت میشه یه سونو بده ا ...

یعنی چیزی نیست مشکلی ندارم ممنون که راهنمایی کردید 

شوک بهت وارد شده صبر کن تو سن تو بیشتر دکتر زنان میگه یه چیزه عادیه اگه خیلی اذیت میشه یه سونو بده ا ...

ممنونم مهربونم خدا رفتگان شما هم بیامرزه

ممنونم عزیزم خدا رفتگان شما هم بیامرزه😓😭 آخه کسی ندارم باهاش دکتر برم اجازه نمیدن تنهایی بیرون بر ...

ممنون عزیزم از خاله ای فامیلی کسی بخوا ببرت تو الان سنی نداری که هورومانت بهم ریخته اگ الان معالجش نکنی خدایی ناکرده زبونم لال ممکنه به عفونت تبدیل بشه چون تو این پریودی ما خانما هر چی کسافت تو رحم میاد بیرون من واقعا هر موقع پریود میشم میگم خدایا شکرت با اینکه چند سال اقدام ب بارداری کردم و باردار نمیشم بازم میگم خدایا اینکه سالمم و پریود میشم شکرت 

آخه عزیزم پس تا میتونی گرمی بخور یکم غذاهای سرد بذار کنار حتی چایی با دارچین بخور چایی خالی نخور&nbs ...

خیلی ممنونم شما خیلی مهربونید واقعا از راهنماییتون ممنونم😊