2777
2789
عنوان

کتاب شنود

301 بازدید | 10 پست

این کتاب رو حتما بخونید

کتاب متفاوتیه

بخونید و متوجه بشید که چقدر در تسخیر شیاطین هستیم و حواسمون نیست

در زره زره افکار و اعمال ما نفوذ کردن.

کوچیک ترین حرف و حرکت ما عواقب داره و تاثیر داره تو دنیا و آخرت خودمون و دیگران

به نور اهل بیت چنگ بزنیم که از کثافات این دنیا نجات پیدا کنیم

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️

خوندم عالی بود ولی الآن با سه دقیقه در قیامت قاطی شده تو ذهنم یه کوچولو کلی میگید یادم بیاد😅😅😅

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صوتیشو گوش دادم خیلی دیدمو باز کرد به اعمال روزمره ام 

عالییییه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
خوندم عالی بود ولی الآن با سه دقیقه در قیامت قاطی شده تو ذهنم یه کوچولو کلی میگید یادم بیاد😅😅😅

همین توضیحات کلیش رو گفتم 

سه دقیقه در قیامت میره اون دنیا و حساب کتابش رو میبینه 

اما در کتاب شنود شخص تو محیط بیمارستان و شهر و کشور و در اخر سطح دنیا رو میبینه و نوع گناه اشخاص تاثیراتشون

شیاطینی که در اطرافمون حظور دارن رو میگه

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
من صوتیشو گوش دادم خیلی دیدمو باز کرد به اعمال روزمره ام  عالییییه

آقای امینی خواه یک گفتگویی با شخص تجربه گر انجام دادن قسمت هایی که سانسور شدن رو هم بیان میکنن خود شخص

خیلی تاثیر گذاره

کاش همه ما گوش بدیم و تاثیر بپذیریم

همین توضیحات کلیش رو گفتم  سه دقیقه در قیامت میره اون دنیا و حساب کتابش رو میبینه  اما د ...

آهااااا اره اره یادم اومد ممنون🌹

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
موضوعش چیه؟

تجربه یک شخص از خروج روح از بدن و باز شدن چشم برزخیش بیان میکنه که موضوعات بی نظیری رو میبینه درمورد خودش اطرافیانش و کل مردم و جامعه 

@zahraayat  ‍