2777
2789

نمدونم چجوری بگم.

توی مدرسه برای من تنها کسی بود که دوس داشتم ولی انقد تحقیرم کرد ک اخرش رفتم

اون دوستای زیادی داره

اما من از این ب بعد ت مدرسه تنهام

و نمدونم باید چکار کنم ههی فک مکنم شاید اشتباه از منه.

من واسه نگه داشتن همه تلاش کردم، امّا کی سعی کرد منو نگه داره؟هیچکی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تفکرت اشتباهه منم همینجوری شدم رها کردم با یکی دیگ دوست شدم ک مرامش صد برابر اون بیشتره

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
حق با توعع

ببین اون نخواد بقیه از خداشونه با تو دوست شن مهم اخلاق توعه

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
ببین اون نخواد بقیه از خداشونه با تو دوست شن مهم اخلاق توعه

واقعیتش ما ت یه اکیپ بودیم البته من خیلی بعد اومدم من واس اون اکیپ هر خوبی کردم ولی هیچکدوم به گیرشون نگرفتم

منم دیگه نمیخوام با اون اکیپ باشم کلا

واقعیتش ما ت یه اکیپ بودیم البته من خیلی بعد اومدم من واس اون اکیپ هر خوبی کردم ولی هیچکدوم به گیرشو ...

واسه منم همینجوری بوده از اون اکیپ اومدم بیرون با رفیق صمیمی کات کردم الان میبینمش اصن توجه نمیکنم بهش یه رفیق دیگ پیدا کردم ک مرامش از اون بیشتره بهتره 

میبینی بهت بی احترامی میکنن یا ارزشتو نمیدونن بکش بیرون عزت و احترامتو حفظ کن آبروتو شخصیتتو از سر راه ک نیاوردی

واسه منم همینجوری بوده از اون اکیپ اومدم بیرون با رفیق صمیمی کات کردم الان میبینمش اصن توجه نمیکنم ب ...

ار راستش یه نفر هس ک جدیدا رابطم خوبه باهاش و دختر خوب و درسخوانیه
فک کنم من کلا با این اکیپ فرق دارم واس همین نمیسازم

ار راستش یه نفر هس ک جدیدا رابطم خوبه باهاش و دختر خوب و درسخوانیه فک کنم من کلا با این اکیپ فرق دار ...

افرین با کسی باش ک باعث پیشرفتت بشه هواتو داشتع باشه