2777
2789
عنوان

خون بالا اورده🥺سرطان خونم داره😭میشه ی حمد بخونین براش لطفا🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 117 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا از زبونتون بشنوه 🤲🤲🤲🤲

من سه ماه تو بیمارستان طالقانی رفت و امد داشتم خیلی ها را دیدم خوب شده بودن .۷سال بود پیوند زده بودن و حالا واسه چکاب سالا نه میومدن.ولی هنسر خودم۱۱ماه بعد پیوند دوباره بیماریش عود کرد

@مژگانننن  

@نون_بربریییی  

@_faram_  

@دختر_قهوه_فروش  

میشه برای بیمارم دعا کنین😭اگه مقدوره براتون ی حمد بخونین براش🙏🏻

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙
من سه ماه تو بیمارستان طالقانی رفت و امد داشتم خیلی ها را دیدم خوب شده بودن .۷سال بود پیوند زده بودن ...

ببخشید میپرسم همسرت الان هستش؟

دورازجون جمع من خیلیارو دیدم که سرطان بهشون رحم نکرده متاسفانه وقتی تلاش برای نگه داشتنشون میکنی خیلی زجر میکشن از درد اینا بگیر تا بوی بدی که میگیرن حاله بدی که به خودشونو اطرافیان میدن

ببخشید میپرسم همسرت الان هستش؟ دورازجون جمع من خیلیارو دیدم که سرطان بهشون رحم نکرده متاسفانه وقتی ...

خیر.زمین و اسمون را بهم دوختم ولی خدانخواست طوری که دکارش به اطرافیاتم گفته بود تروخدا مواطب خانمش باشید از دست میره

خیر.زمین و اسمون را بهم دوختم ولی خدانخواست طوری که دکارش به اطرافیاتم گفته بود تروخدا مواطب خانمش ب ...

از دست دادینش؟!🥺

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙
از دست دادینش؟!🥺

متاسفانه بله.جای گفتن این حرف تو تایپیک شما نبود ولی یکی از کاربرها پرسید و حواسم نبود جواب دادم.کسایی که باهمسرم پیوند زدن عالین و سرحال ایشون شانس نیاورد درست تر بگم من سانس نیاوردم که این فرشته را ازدست دادم