2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین❤️

89 بازدید | 13 پست

نزدیک سه ماه پیش رابطه حفاظت شده داشتم بعد هر سه ماه پریودی سر موعد شدم..یه سو تفاهمی شده متاسفانه دخالتا خونواده ها باعث شد تست بارداری بدم هنوز جوابشو نگرفتم انقد دم گوشم خوندن به خودم شک کردم خدایی اصلا امکانش هست؟

اصلااااااااااااااا

د

وستان هرکس پیام منو دید برا بالا اومدن هوشیاری مریم سادات یه حمد شفا هدیه کن ب خانم ام النبین 

دوتا بچه کوچیک داره آی سی یو هست🙇

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نگران نباش آزمایش خون بده سریع خودتو از نگرانی در بیار

ازمایش دادم ولی پلمپه باید بره دست پزشکی قانونی جوابو بهم نمیگن شب رابطم پریود شدم دو ماه بعد هم شدم الانم تو پریود نوبت ازمایشم بود مطمئنی بعد این پریودا حامله نیستم رابطمم جلوگیری بود

میخام یه جواب قطعی بگیرم خیلی استرس دارم🤦🏻‍♀️میدونم پریود یعنی باردار نبودن ولی نمیدونم چمه

قطعی ترین جواب آزمایش خونه که میگی پلمبه صبور باش اضطراب تو شرایط جدایی کاملا طبیعیه با خدا صحبت کن آروم میشی منم برات دعا میکنم 

خدایا شکرت 
زن و شوهریم بعد اخرین رابطمون به اختلاف خوردیم داریم جدا میشیم که اینام اصرار دارن باید تست بدی یعنی ...

والا چی بگم هر چیزی ممکنه 

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار