2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین❤️

89 بازدید | 13 پست

نزدیک سه ماه پیش رابطه حفاظت شده داشتم بعد هر سه ماه پریودی سر موعد شدم..یه سو تفاهمی شده متاسفانه دخالتا خونواده ها باعث شد تست بارداری بدم هنوز جوابشو نگرفتم انقد دم گوشم خوندن به خودم شک کردم خدایی اصلا امکانش هست؟

اصلااااااااااااااا

د

وستان هرکس پیام منو دید برا بالا اومدن هوشیاری مریم سادات یه حمد شفا هدیه کن ب خانم ام النبین 

دوتا بچه کوچیک داره آی سی یو هست🙇

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

خانواده ها از کجا رابطه ی شما را فهمیدن 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه نگران نباش آزمایش خون بده سریع خودتو از نگرانی در بیار

ازمایش دادم ولی پلمپه باید بره دست پزشکی قانونی جوابو بهم نمیگن شب رابطم پریود شدم دو ماه بعد هم شدم الانم تو پریود نوبت ازمایشم بود مطمئنی بعد این پریودا حامله نیستم رابطمم جلوگیری بود

میخام یه جواب قطعی بگیرم خیلی استرس دارم🤦🏻‍♀️میدونم پریود یعنی باردار نبودن ولی نمیدونم چمه

قطعی ترین جواب آزمایش خونه که میگی پلمبه صبور باش اضطراب تو شرایط جدایی کاملا طبیعیه با خدا صحبت کن آروم میشی منم برات دعا میکنم 

خدایا شکرت 
زن و شوهریم بعد اخرین رابطمون به اختلاف خوردیم داریم جدا میشیم که اینام اصرار دارن باید تست بدی یعنی ...

والا چی بگم هر چیزی ممکنه 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم