2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن و بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 24 پست
چی بگم منم پوستم کنده شده ولی چاره ای نبود من همون عقد جداشدم 

خودتو نجات دادی خوش به حالت کاش منم عقل تو رو داشتم دوران عقدم جدا میشدم ازش

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مشکلش چیه اعصاب معتاده یاچی ؟ اوضاع خونودات چطوره ؟

روانیه حرف حرف خودشه 

حرف هیچ احدی رو قبول نداره 

لجباز و مغرور

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

کاش اعتیاد داشت میتونستم طلاق بگیرم و حضانت بچه ها رم بگیرم

من یه راحل نشون میدم بهت که به سادگی بفهمی اعتیاد داره یا نه

چی؟

چی؟

با کمی آبلیمو بده بهش بخوره 

آبلیمو اگه مصرف کننده باشه خمارش میکنه اگه این کاره باشه نمیخوره چون باید بره دوباره خودشو بسازه 

چون افراد ی که مصرف کننده باشن بهیچ وج از مصرف چیزهای ترش پرهیز میکنن بخصوص آبلیمو وماست شیر چون بقول خودشون خمار میشیم