2777
2789
عنوان

کتابخونای حرفه ای بیان

77 بازدید | 6 پست

تند خوانی بلدید؟

برا خرید کتاب چقدر هزینه می کنید؟

پیج کتاب روبیکا evrim_book

اینستا evrim.book

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفه ای نیستم ماهی حدود ۵۰۰ یا ۶۰۰

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤
دارم تمرین میکنم  ماهی ۳۰۰ ۴۰۰ کتاب میخرم

چقدر خوب مبارکت باشه 

اگه دوست داشتی پیج منم حمایت کن

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
حرفه ای نیستم ماهی حدود ۵۰۰ یا ۶۰۰

ایول بابا عالیه 

میشه لطفا از پیجم کتابای منم ببینی؟

ایول بابا عالیه  میشه لطفا از پیجم کتابای منم ببینی؟

حتما عزیزم 🤍

نمی توانستم از تو بگذرم چون هرکسی را می‌دیدم در او به دنبال تو می‌گشتم هرچقدر هم سعی میکردم به زندگی ام برسم سایه تو همه جا بود جاهایی که باهم رفتیم خاطراتمان باهم و مهم تر از همه رنج دیگر نداشتنت در کنارم همواره در ذهنم تداعی می شود 🥀🖤